Hüppa postitusse

vvirkzu

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis vvirkzu postitas

1. Nonii, kevad käes, (lumine) Mingi aeg sai bemar garaažist uute uhkete tuledega välja aetud. See aasta kui midagi nüüd alt ei vea, siis ilmselt saab näha seda ka 30te kokkutulekul juulis ✌️
  2. Eks tahtsingi sellist värvi, mida teistel pole 🫣 Kahjuks jääb seekord kokkutulekule minemata.
  3. Lõpuks sai üks asi läbi. Tänasest legaalselt teedel liikumas, aga hetkel tehti maanteeametis auto kolmekohaliseks 🤦‍♀️ Kuidas teil sellised olukorrad lahendatud on maanteeametis, kes on vahetanud mootorit ja kaal on üle läinud mingil määral?
  4. Nonii, täna sai siis "Mündi-ga" pikem proovisõit tehtud. Kuna toimus mootori vahetus, siis pidime kaalumas käima ✌️ Hiiumaa -> Tallinn -> Hiiuma. Sõidu pidas ilusti vastu, tagasilööke polnud.
  5. Märgatud Hiiumaal, Kärdla selveri ees 😊
  6. Kartus on, et tuleb 3.0 135kw diisel, aga eks paistab, mis sellest plaanist saab. Elu võib tuua ka midagi uut 😏
  7. @andreo see on petuvärk auto ise ei tule sellist värvi 😏 @tisler aku rändab pagassi jep 😊
  8. Nonii, vahepeal sai siis elukaaslase @M1Xpoolt kapoti alune keevitatud ja korda tehtud. 😊
  9. Nonii, ega hetkel aja puuduse tõttu asi väga liikunud ei ole. Küll aga sai vahepeal sõbrale maha müüdud 2.0 mootor 🤭, mis tähendab seda, et sellele isendile tuleb midagi muud. Kuna kapotialune hetkel tühi, tegin väikse puhastuse, et ikka ilusam vaadata oleks ✌️
  10. @sass passis siiamaani diisel. Dokumente pole veel muudetud, eks ma võtan selle asja ise varsti käsile ☺️
  11. Ajasin nüüd auto korraks garaazist välja, et teile mõned pildid teha.
  12. Tervist. Soetasin ka lõpuks siis omale ühe mõnusa vanakooli masina. Mootoriks on peale pandud hetkel 2.0 bensiin 95kw. Hetkesed plaanid sellega siis sellised, et keevitaks vajalikud kohad ära. Kemppi diffri võtaks alt ära, sest mis mina sellega ikka teen kui see on lihtsalt suve auto ja mina ketsi mutt ei ole 🤭 Kunagi tulevikus plaan värvida auto teist värvi aga noh see juba hilisem plaan. Eks ma hoian teid siis edaspidise auto saatusega kursis.
  13. vvirkzu vastas Mootor teema asukohas Varuosad
    Tervist, pakkuda kemppi differ. Hind 100€ Asub Hiiumaal.
  14. Müüa juppideks 2.4 td mootor, mis läheb kuumaks. Müüa type 168 kemppi differ. Ülekanne 4.10. Mingitele asjadele võib pakkuda vahetuseks ka lahtist diffrit. Asuvad Hiiumaal.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.