Hüppa postitusse

urmo-urmo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. Välimist tiiva kaart ei ole jah mõtet lõikuda kui tal midagi häda pole,sest kui keevitad siis peab ka pahteldama,ja pahtel kuivab väga rõvedalt läbi.Seda on väga kole vaadata eriti hõbedase värvi puhul.See minu arvamus. Sisemised koopa ääred ostsin Milbaumist.Need ei ole üldse bmw omad,läksin ka odavamat teed ja otsisin sarnased mingi teise margi omad sinna.Hind oli 600 kr.paar ja istuvad väga hästi.
  2. Õige ta küll ei ole,aga see oli üks lahendus.
  3. Töö on suur ja aega võttev,aga loodame et kevadeks hääled sees,v8 st ei tea ma midagi esialgu.
  4. tere e30 sõbrad,kirjutan siis mõne rea enda autost.Sai ostetud umbes 4-5 aastat tagasi,sõidetud mõned kuud ja siis jäi seisma,ootama lube.Aga lube ei tulnud ja nii ta jäi...Nüüd hiljem sai ette võetud auto korda teha ja uuesti elu sisse puhuda.Üks halb asi on see,et auto jäi seisma talvel ja soolaga ja sealt ka tulemus.Kahjuks ei ole tervest autost pilti.Praegu siis plaan selline,et auto saab liivapritsi,uued plekid ja uue värvi.Olemas on borbet A veljed mis sinna alla lähevad kevadel.Ja kuna praegu suurem töö lahti läinud,siis üritan ka siia postidada pilte ja rääkida vähe mis tehtub saab.Kahjuks saan enda kätt sinna külge panna vähe,kuna enamus ajast viibin Soomes.Õnneks on mul hea sõber kes on nii mõnegi auto üles ehitanud,tema poolt ka siis liivapritsi,pleki,eel ja värvi töö. Üks näide tema kunagisest E 30'st: http://www.hot.ee/valgebemar/ Pilte lisada ei oska(saamatu) http://nagi.ee/photos/porikarbes/sets/291357/

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.