Hüppa postitusse
FACEBOOK-i KAUDU SISSELOGIJATELE ×

Traxz

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    35
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Postitused, mis Traxz postitas

  1. Tahaks siis küsida, et kas oleks keegi nõus mõistliku raha eest tulema ja pumba paika panema ja näitama, kuidas täpselt asi käib. Teooritiline jutt on olemas, aga tahaks ühe korra ise ära näha, kuidas käib täpselt. Asukoht on Kiiu - see on umbes 35km Tallinnast Peterburi maanteed mööda, kütuse maksaks muidugi ka kinni. Mehaaniline pump.

  2. Ostaks siis M21D24 mootorit ilma turbota või turboga. Kasti ja juhtmeid pole vaja. Ainult komplektset mootorit, mehaaniline pump peab küljes olema. Genekas, starter ja asjad pole väga tähtsad. Nii odav kui võimalik.

  3. Kui vahetada 324d ainult mootor, ilma juhtmestiku ja asjadeta 324td mootori vastu, kas siis peab aju ka näppima? Või on lihtsam lihtsalt vahetada mootor ja aju näiteks? Jooksis 2.4d mootor kokku ja tahaks lihtsalt teada, kas saab lihtsalt 324td peale visata ja sõita.

    Ettetänades.

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus