Hüppa postitusse

Sideway

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Sideway postitas

1. Tegemist uute camber plaatidega. Sobivad E30 le . (Pilt on illustreeriv aga kaup ise samas seisus nagu sellel pildilgi) Kontakt täna ja homme veel PS.
  2. Kuna juppe juba piisavalt kogunenud siis võtsin aega ja ehitasin bem.i pisut see nv. Nüüd siis auto jälle omal jalal ja saab liigutada. alustasin siis tagasillast kus tuli vahetada flantsid 5x120 vastu, ning õõtsasi keevitada ja värvida. Tänu kasutatud taga amortidele ei läinud asi nii ladusalt nagu lootsin. Sai ikka kõvasti rabeletud nende kallal enne kui liikuma hakkasid, nimelt amordi pikkuse reguleerimis keermed olid ikka väga kinni. Esisillaga läks lihtsamalt kuna pea kõik jupid uued, siis oli ainult komplekteerimis rõõm. Ise olen ilgelt rahul igatahes ?
  3. Aga miks peaks keema minema kui termostaat toimib ja vent ka õigel ajal käivitub? E36 on ka ju suht väike radikas juba originaalis. Neid siniseid vollasi saab hüdroscandist.
  4. Tegin siin väikse värvi proovi vahelduseks keevitamisele ja lõikumisele. ? Ideaalis tahaks terve auto sama värvi saada ? aga jah...sinna veel aega kõvasti.
  5. Seda vaatasin isegi enda üllatuseks. ? Aga noh tegemist väheke kasutatud K-Sportidega, mis samas rinkat vms. pole näinud.
  6. Tere. Vahepeal pole suurt midagi toimunud aga siit-sealt on nokitud väheke ja juppe kogutud. Jagan natukene tehnilist infi ka kui kedagi peaks huvitama. Mootor: vana hea M60b40+MS2v3 extra Kütuse süsteem: Veel poolik aga jazz,i 20L anum ja väline pump olemas. Ülekanne: Getrag 260+M5 e34 siduri komplekt Esisild: E36/E30 wisefab+BC coilid Tagasild: E30 tala ja õõtsad + K-sport coilid. Coilid pole just BC klassi aga päris jom vms. ka ei ole. Eks näis kas tasus säästa ? Sillatala paigas ja poolraamid ka valmis lõpuks. Üks põhilisi jubinaid ka käes. ?
  7. Vahepeal jälle midagi tehtud. Puur peaaegu valmis ? Taga poolraamid olid suht mädad. Sai 5x5 karbist uus raam.
  8. Hinna sula! 150€
  9. Kontakt PS. või tel. 56891094
  10. Veljed tulid e30alt. Kõverusete kohta ei oska ütelda midagi kuna ise pole sõitnud nendega. Pildil on 2tk teised on veel all.
  11. Puuriga pole midagi juhtunud. Esimene kord teha lihtsalt ? Kuid kõik siiamaani FIA reeglitele kohane, alustades materjaliga, lõpetades torude kaugustega kerest. Ei saanud su lausest ka väga aru. Ainult üks kaar ongi ja sinna rohkem paindeid ei olegi lubatud teha. Kui mõtled nüüd piilarite juurest jooksvaid torusi siis seal oleks võinud vb. tõesti natukene lähemalt viia. Kordan üle, et see minu âärmiselt häiriv lause oli lihtsalt vahetult peale NEZ drifti üritust ajendatud emotsioonide põhjal ? Ei tulegi väitma, et ehitan nüüd eesti parimat drifti masinat. Pole selliseid finantsilisi ega tehnilisi võimalusigi, et see reaalne oleks.
  12. Vahepeal natuke tehtud jälle. Alustasin puuri tegemisega, nüüd siis nö. puuri põhi valmis. Kuna materjaliga läheb veel aega siis kruntisin ka veidi. ?
  13. Jah kui järele mõtelda siis tõesti meie radadel väga kenad pillid. Pigem tekitas selle hapu emotsiooni viimane NEZ drift kus enamus e30 ned olid läti toode. Või oli see puudulik korraldus lihtsalt, kui kval. ajal oli rajal nii mõnigi tehnilisele mitte vastav auto. Nii, et tegelikult jah eesti 30 ne ehitajate ees vabandan liigselt terava tormakuse eest. ?
  14. Tere! Mõtlesin, et oleks ka täitsa tore jagada oma rullikat teiega. Minuni jõudis ta pool juhuslikult aasta tagasi täitsa sõitvana ja enamvähem rahuldavas seisus. Oli sõbra auto kes kurtis, et kaas vist kõver, ma siis pool naljaga ütlesin, et müügu siis mulle, mul hea mootor olemas. ? Ja nii ta minu garaaži veereski. Kohe sai asjakallale asutud ja kere seisukorda hindama hakatud. Põrandamatti eemaldades selgus küll, et väheke tahab keevitamist aga ei olnud midagi ületamatut. Eesmärk on temast ehitada drifti võimeline masin. Palju ei ole jõudnud teha aga nüüd peaks asi kiiremini edenema kuina tōin ta endale vähe lähemale ja saab ka nädala sees asjaga tegeleda. Mõned pildid ka siis.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.