Hüppa postitusse

risto21

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    264
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    11

Postitused, mis risto21 postitas

  1. Võin vahetada üks ühele mul koos luugiga lip. Vastu soovin ilma luuguta lippi kus auke pole sees. Värvus pole oluline.

     

    Kui olemas, siis miks luugilt lippi maha ei kruvi? Ma ei saa täpselt su lausest aru :)

    Mul ka 1 lipp üle, võin sümboolse summa eest ära anda.

  2. Olles edutult läbinud selle kadalipu registreerimaks Eestisse Lätis ametlikult(ümberehitus passis kirjas) ümber ehitatud autot, võin öelda, et see ei oma üldse tähtsust kas auto on EL-is enne registreeritud või mitte. Ümberehitus peab vastama antud juhul Eesti õigusaktidega määrtud normidele ja maanteeameti usinad mehed tehnoosakonnast hoiavad sellel väga piinliku täpsusega silma peal. Asi läheb tavaliselt välja selleni, et nõutakse margiesindaja tehase poolt tunnustatud ekspertide(margiesinduse) omapoolset hinnangut ümberehituse kvaliteedile ja nõuetele vastavusele. Isegi juhul kui selline paber õnnestub hankida, siis saadavad arki mehikesed otse tehasesse meili kus nõuavad veel omakorda tehase poolset kinnitust, tavaliselt tehasest keegi ei viitsi isegi vastata sellisele kirjale. Võib küll proovida aga olles kursis kui usinalt arki eksperdid näpuga seadusi taga ajavad, siis tundub suht ebareaalne. Ka minu auto jäi Läti numbritega.

     

    cheers

     

    stage

    Ma arvan seda sama. Auto paris huvitav aga passis 318is nii et pole mõtet jamada. Sain ka LV Passi koopia ning seal ei kajastu mingit vahetust.

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus