Hüppa postitusse

redline

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. redline vastas redline postitusele asukohas Varuosad
    150eur, töötava auto pealt
  2. redline lisas postituse asukohas Varuosad
    Plokikaas lihvitud, survestatud, uued sääretihendid. Hind 190eur, kaasa saab väikse kulumisega nukad, nookurid. Asub Tartus tel 56792145
  3. orraliku siduriga m20 ratas pakkuda.Hind 120eur komplekt. Lisaks alumine ots kust üks kolb välja võetud teise mootori tarvis. Silinder väga ilus. Hind 90eur tel 56792145 Tartu, mujale viib smartpost
  4. Üks korralik mootor hetkel saadaval
  5. redline vastas redline postitusele asukohas Varuosad
    Jälle paar tk oleks vaja
  6. Andres teeb enda omaga sissesõitu, ilmselt praegu annab vaikselt peale juba See konkreetne s50b32 mootor on kõige käredam mida mina proovida olen saanud ja ei kujuta ettegi mida see auto rajal veel korda saadab. Kardaani koha pealt võid mulle veel korra helistada kui pole custom asja ära lasknud teha, sest ma olen vahepeal saanud mõõta paar auto kardaani, võimalil et läheb 1:1 üks e46 kardaan
  7. Minu juurest oli tellitud mootori aiste vahele tõstmine + võtmest käivitamine. Väljalase, jahutussüsteem, pidurid jne tehakse/tehti mujal, hetkel pole kursis kui kaugel asi on.
  8. Saabus üks väga käreda 3.2 mootoriga sedaan, saab kuulata hetkel
  9. Kaks mootorit saadaval üks 3.0 ja teine 3.2
  10. 3.2 mootor maksab 3200eur, paigalduse hind sõltub konkreetsest autost ja soovidest.
  11. See nädal juba hakkan üht sellist mootorit e30 aiste vahele paigaldama, üks mootor veel saadaval ja tulemas ka üks 3.0 mootor.
  12. Mootorid on kohal, ootab rullikaid kuhu peale minna
  13. Huviline võiks ikka ise kohale tulla, saab valida kahe mootori vahel, mõlemad umbes 160tkm sõitnud
  14. Ikka avatud pakkumistele
  15. Selline mootor jõuab varsti, lisaks võimalik saada ka 6k manuaalkast. Täpsem info PS või 56792145

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus