Hüppa postitusse

Samur

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    25
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Postitused, mis Samur postitas

  1. Tänud Sassile, tema poolt antud leheküljel olid reaalsemad mõõdud aga siiski puudulik esimene kundepoolne.

     

    Et teistele elu lihtsamaks teha siis siin on voolikute mõõdud. Kes teab neist midagi siis visake pilk peale, kas tunduvad reaalsed.

     

    Taha õõtsadele 544mm(P) ja 560mm(V) .Kummagilt leheküljelt ei saa tegelikult adekvaatset vastet, sest need ei tee vahet kas trummel või ketas. Oletan siis, et need mõõdud võiksid sobida trumlitele. Parandega kui eksin.

    Kolmikust 380mm(P) ja 310mm(V)

    Eest-taha 3120mm

    Võimendist tagumiste regulaatorisse 310mm

    Juhipoolsesse 310mm( endale tundub kuidagi liiga lühike)

    Kundepoolsesse pole teada.

  2. Tere!

     

    Küsimus oleks siis neile, kes on enda kupeel torustiku vahetanud. Sooviksin teada torude pikkust, et saaks need enne süsteemi laiali kiskumist lasta valmis teha. Ei tea, kas ja kui palju sellest oleneb aga taga trummelpidurid ja ilma ABSita süsteem. Vabandust kui teema on kusagil üleval aga mina tänasel pühapäeval seda küll ei leia.

     

    Tänan juba ette!

    Sander

  3. Tere!

     

    Probleem on siis 1.6i automaadiga. Tõestes tagumise otsa üles ja kuulates kostub ebameeldiv sahin, diffri kardaani poolsest otsast. Heli võimendub tagasilla raamist, kuid algallikaks tundub olevat ikkagi differ. Diffri õli tundub kuidagi LIIGA puhas ning kardaani poolt loksu ei tähendanud.

     

     

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus