Hüppa postitusse

Mtech

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Mtech postitas

1. Tere Pakkun natukene varuosad E30 Mootoriplokk, agrigaadideta, ilma hoorattas M50b20 e34 käigukast + hoorattas,sidur, sidurikorv Pihustid pärit m50b25 rohelised m20b25 väljalase kollektor m20b25 Sisselase kollektor m20b25 õhulugeja m20b25 segusiiber koos xx klappiga Pakkuge hinda, Tingi, pakkuge VAHETUSI. Kontakt PS
  2. Tervist. soovin osta neid Kontakt PS või 55544628
  3. Mtech vastas rayms teemale, kohas Veljed - Rehvid
    suur aitäh! mõtlen siis
  4. Mtech vastas rayms teemale, kohas Veljed - Rehvid
    Kuule saada mulle palun suurem pildid mamedov.aleksander@gmail.com
  5. Mtech vastas rayms teemale, kohas Veljed - Rehvid
    Parem pilte ei ole? liiga väiksed.
  6. Õige. Eile oli m20b20, kust sa tead?
  7. hmm, ma tean inimene, kes eile oli auto omanik
  8. exhaust sound some lsd fun =)
  9. mul ei ole katalüsaatorit. ma m6tlen eto fuel pressure regulator on katki....
  10. jah, praegu 1.5 aastat tagasi on üle värvitud. Värv on Malachite green. Sellepärast et mul on tagadiffer 3,46 ja ma sõidan väga agresiivselt. See on bimmer, kudas on veel vaja sõida ? Võib olla lämbda andur või õhulugeja on katki. kuidas 10l linnas?´D ma ei saa aru.
  11. tere, hea touring. Kus sa elad? Olen näinud samasugune touring ida virumaal
  12. Tere e30 fännid. See on minu roheline godzilla. Proekt Sisustus on m20b25engine shortshifter(handmade) LSD taga differ 50%(m3) madalus -20mm verdud Alcantara sport istmed Mtech rool LPG Kütusekulu Maantel 8-10l/100km Linnas 14-20l/100km Taga rehvid - vahetamine iga 5000km Tehtud - vahetatud hammasrihm, vahetatud kütusefilter, õhufilter On vaja vahetada: palju asju. Vabandust,minu eesti keel on väga paha, olen unustanud palju sellepärast et elan taanis kaks aastat aga praegu tulen koju. Siis alustan minu Godzilla proekt Jõudu! Aleksandr

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.