Hüppa postitusse

kevinito

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    24
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Postitused, mis kevinito postitas

    M: 323 1983a

    http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1910773&rhash=ddbc  pilte näeb lingilt.

     

    Midagi otseselt lisada ei oska, auto seisnud päris pikalt ca 1,5a garaazis, vahepeal suvel tiirutatud et seismisega midagi kinni ei jääks(pidurid väga head,saanud uuendust natuke, käsipidur toimib samuti),

    Nüüd saabus uus sõiduk ja pean ühest lahti ütlema. Sisu suht räbal, uksepolstrid musta halli ruudulised, suht korralikud aga istmed ise beezid ja riie katki, et ilmselt võiks otsida uksepolstritega sobivad istmed. Uste ümber olevad kroomliistud ka minema kõndinud vahepeal kuhugi. Piltidel asi väga sile aga tegelikult tahaks natuke hoolitsevat kätt ikka saada. (vasakul esitiival oli mingi väike mõlk ja värvikahjustus, kui ei eksi oli paremal karbil ka mingi väike mõlk) Kui ära pesta ja vahatada näeb väga hea välja.

     

    Niikiire ka pole, et 500€ pakkumistega võib vaatama tulemata jätta.

     

    58430714

  1. Probleem seisneb selles, et vist plokikaane tihend vajaks vahetust, kuna süsteemis surve sees, kui radiaatoril kork peal ja auto käib siis mõne hetkega lõdvikud kivikõvad, radiaatorilt kork maha keerata ja siis gaasi anda, tuleb radiaatori korgi august jahutusvedelikku nagu purskkaevust.

    mootor isenesest m10

    Äkki keegi oskab öelda palju selline tihendi vahetus maksma võiks minna + kaane lihvimine. Ja äkki keegi oskab mingit head kohta ka siis juba soovitada kuhu pöörduda selle probleemiga.Tihend endal olemas mingi Reinzi toodang.

    Kevin

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus