Hüppa postitusse

individ

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis individ postitas

1. Tere! Müüa siis eelmainitud eksemplar. http://fotoalbum.ee/...al/sets/1083821 Kere tahab tõsist keevitust. Tehniline osa toimib. Hind: 999€ Lisan väikese muudatuse!!! Hind muutus veidike ja on nüüd 777€
  2. Ma olen korduvalt mõelnud müümisele. Ja siis istud jälle rooli... Olen igat marki pidanud, aga temal on kõige väiksem ahel jala-gaasipedaali-mootori vahel. Läks kurat riimi. Kui ei jõua garaashi soojapidavaks teha, et ka talvel miskit nokitseda saaks, siis läheb osta.ee-sse. või kuhu iganes. Tegelt ei tohi asjadesse kiinduda. Teist talve lumehanges-kurb.
  3. SA: 0215 0225 0311 0350 0400 0410 0498 0530 0645 0680 SA: 0822 0823 0850 0853
  4. Tere! Istme alt leidsin tõesti salakirja:
  5. Tere! Pea aasta eest tõin Münchenist ära sellise olevuse. Veel pilte: http://fotoalbum.ee/...fidual/78841627 Ta on mul peamiselt õue peal seisnud. Nüüdseks on läbisõit 160 millegiga tuhat. Sellega sõitis saksamaal üle kahekümne aasta mu ema. Kui ta aga 2010 enam teh ülevaatusel rohelist kleepsu tuuleklaasile ei saanud, mis lubab kesklinna ( või paigalda kat), otsustas ta raske südamega uueks autoks valida MINI. Kuna Bemu läbisõit suht väike ja tehniliselt korras, siis tulingi teisega läbi Travemünde leedu kaubalevaga Lätti ja sealt juba Eestisse. Kindel mõte oli ta täielikult korda teha, aga ajakitsikuse tõttu on see veninud. Enam ei teagi mis ette võtta. Totter on lasta õnnetul õuenurka ära roostetada. Käiguosa ja kõik liigendid-puksid on nagu uued. Ei mingit kolinat põhja all ega naginat salongis. Minek on järsk. Kere aga tahab keevitust. Tagakoopad ja küljekarbid. See isend on ema jutu järgi ühe jõuka araablase tellimuse peale tehasest sellise näoga välja tulnud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.