Hüppa postitusse

o0qb0o

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. müüdud
  2. müü 500- eur
  3. Nad kõik olid täiesti kulunud ja roostes .. Ma palun seda võrrelda neid
  4. da 4tonibydi pridymay.... do etogo ewe o4en daleko
  5. nüüd tellinud esi-ja tagumine
  6. kus seda parandada?
  7. city drift car
  8. Noh siin kehas enne, kui kõik jääb, on leida esiistmetel asjatult ostes auto seal isegi ei varja asukohta BMW, vaip ... ning kavatseb esitada 2,0 või 2,5 mootor
  9. Noh siin tulevad tiivad ja hakkas installima lõigatakse siis tagumise poritiivad porilauad vastamata Kõik liitekohad hermeetikuga ning glassworks pingutatud kruvid .. Järgmisel päeval pani neetimine ... puhastatakse ja pannakse täidist ja ka tegi prog
  10. tiivad ja aknalauad tellida gup-tunning.ee 300 eur
  11. Siis on kõik lõigata ja segada ... võitud õmblused hermeetikuga, täidetud ja kaetud mastiksiga
  12. Noh, ma alustan oma loo väga palju ei tabanud tõlkija tõlkida .. siin ostsid E30 eest 554 eurot ja number on sama masin[554 EUR] .. võtta selle peale täiesti leida kõik rooste ja puhastage see tulevikus
  13. mul on paha eesti kele rakida (http://www.drive2.ru/cars/bmw/3_series/3_series_e30/o0qb0o/)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.