Hüppa postitusse

tanel645

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis tanel645 postitas

1. Jah autol tõesti madaldus all, arvasin juba seda ennem, sest tudndus kuidagi madalam, kui tavaliselt on ja sain sellele kinnitust, aga ega muud vist midagi väga erilist ei olegi.
  2. Ostaks siis neid riste millega esimesi kaugtulesid tumedaks teha (hella tuledele). Keegi siin tegeles mingi aeg nendega aga ei leia seda teemat üles.
  3. Sai siis hommikul käidud UM-is ja küstud paari asja kohta, peale selle sain a lehe kus peal mis lisad autol on. siin siis pilt loodan, et saab aru.
  4. palju uus esiklaas maksis?
  5. Nonii nüüd siis cabrio käib vähemalt, viga seisnes siis vanaks läinud küttes. Ilmselt on auto väga pikalt seisnud, sest see küte mis seal oli lõhnas väga halvasti. Mingi päev tuleb panna veel mingit lisandit, et hakkaks ka tühikäigul paremini käima ja muidugi said ka ära vahetatud küünlad. Ahhjaa sellel bemmil on olnud Saksas ainult 2 omaniku.
  6. Täna sai siis cabriot liigutatud ja sai ajutiselt teibiga katuse augud kinni pandud. Olen ka veidikene vaadanud, mis see talv tuleb ära teha. Esmalt on vaja korralikult mootor tööle saada, teiseks katuse mehanism korralikult liikuma saada ja katuse riie vahetada koos klaasi osaga, kolmandaks keretööd ( algul arvasin, et pääsen ainult altpoolt liistu värvimisega, kuid siis autot lähemalt uurides avastasin, et siin ja seal on veel häirivaid asju ja siis läheb terve auto tegemisse). Vaja ka väljavahetada tagumine summutipütt, sest see ribadeks, vast jõuab ka sisse panna ka normaalse helitehnika ja veljed tulevad ka teised kui leian sobivad 16 tolli veljed, madaldust vaatan selle järgi kui veljed all, kas on teda sinna alla üldse vaja.
  7. Katsun mõnipäev teha, sest eelmine kord said digika patareid tühjaks, auto võtan ilmselt kevadel alles arvele, sest talvel niikui nii ei sõida.
  8. Tänud, vot selle toonitud tagaklaasi värgi jätan meelde, kui just hinna vahe meeletu ei ole. Aga üldjuhul ma ei mõelnud klaase ära toonida.
  9. Nonii siin siis mõni lubatud pilt nüüd siis mingi ettekujutus olemas autost, üritan lähiajal saadaka UM-ist lisade nimekrija.
  10. Aga anna teada, sest se olen uurinud praegu ebayst, muidugi ei tea mis need katused endast kujutavad.
  11. Selge jätan meelde, kui enam ise hakkama ei saak katuse korralikult liikumapanemisega. Katuseriide kohta küsin seetõttu, et vaja enda omal väla vahetada.
  12. Kas elektrikatuse ja manuaalse katuse katteriie on samasuguste kinnitustega?
  13. Auto aastaarvuks siis tegelikult 1992 .
  14. nonii nüüd auto minu käes, ütleme nii et teha ikka omajagu, kõigepealt vaja korralikult käima saada, siis el katus vaja korralikult tööle saada ja roostet vaja eemaldada, aga muidu olen autoga rahul. Äkki oskab keegi öelda kas manuaalsel katusel ja el. katusel on katuseriie samasuguste kinnitustega? Aga pildid tulevad kunagi hiljem.
  15. tanel645 vastas Leks teema asukohas Autod
    Ei ole auto käes vaid sai mu Ps.i kätte
  16. tanel645 vastas Leks teema asukohas Autod
    nonii nüüd peaks olemas olema :wink:
  17. tanel645 vastas Leks teema asukohas Autod
    Vastus Ps-is
  18. tanel645 vastas Leks teema asukohas Autod
    Ütlen seda, et Eestist suht raske leida facelifti mis oleks normaalne, ise otsisin umbes pool aastat ja alles nüüd saan saksast auto kätte, mis vajab ka pisut nokitsemist.
  19. Tervist siis kõigile, mingi aeg tekkib siis Eestima pinnale uus e30 cabrio. Praegu asub auto veel Saksamaal. Ise loodan, et paari nädalapärast on auto Eestis. Autost siis ka pisut, aga kui auto eestis siis veidike lähemalt. Mootoriks siis 1,8 liitrine bensukas 83kw, aastaks on siis autol 1992, tegu siis faceliftiga. Värvuseks on tumesinine, helehalli nahksisuga. Lisadest siis nii palju, et M-tech 2 rool, udutuled, 4x el. aknad, el. peeglid. el. katus (aga ei tea kas töötab :? ) istmesoojendused (olid vist). Aga eks lisadest ja autost rohkem kui Eestis ja olen auto üle vaadanud. Kindlasti vajab auto tegemist. Ilmselt on vaja uut katust ja teha veidike keretöid. Ja cabrio omanikud võiksid öelda kust nemad on ostnud/vaadanud uut katust. Loodame siis et auto võimalikult kiiresti Eestisse jõuab, sest egama ma autot ise näinud ei ole vaid valisin välja ja siis lasin ühel üle vaadata saksas. Pilte saab siis kui auto kodus :wink: .

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.