Hüppa postitusse

Sharp

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Sharp postitas

1. Nüüd on siis pagasiruumis kaks bassikõlarit - Alpine type E, mis kokku müdistavad välja 1300W. Sai ka ostetud uus Alpine makk. Originaalmakid on mul alles ja need saab igakell tagasi paigaldada. Soovin selles autos ka head muusikat nautida, seepärast saigi originaalmakk asendatud kaasaegsema makiga.
  2. Nädalavahetusel sai siis autosse helitehnikat paigutatud. Nüüdseks siis Alpine set.
  3. Kellad ise pärinevad tegelikult Audi 80-ne pealt. Paigaldatud on need väga ilusti ja kvaliteetselt. Näitavad nad mulle aku pinget, õlirõhku ja õlisurvet. Teen lähemalt uued pildid ka.
  4. Enne talve ma mingit madaldust alla ei pane
  5. Mõni pildike veel. Tuleval nädalal tuleb tasakaalustamine ette võtta. Sõites üle 50 km/h tuleb vibra sisse.
  6. Sai täna veits küüritud ja mõned klõpsudki telefoniga.
  7. Proovin homme 40/30 madalduse kätte saada
  8. Ilmselt tundub lives on täitsa kenad Aga hing ikka natukene ihaldab kerget madaldust
  9. Niisiis, velg sai nüüd alla.
  10. Tere oleks soov osta madaldusvedrud, mis fitivad iX-ile.
  11. Jah, olen sellega kursis. Plaan on -20 v -30 madaldus panna.
  12. Ostsin siis täna 5mm vaheflantsid. Homme siis ülesanne velg alla visata Soov oleks osta ka madaldusvedrude ring iX-ile. Kui kellegil on korralikke pakkuda, siis andke kindlasti kohe märku!
  13. Poleks mul X, siis ilmselt oleks mul ka kòvasti laiemad veljed. Aga jah, tänane allapanek ei ònnestunud, pean vaheflantsid ostma. Ees hakkas support òrnalt vastu velge käima.
  14. Lõpuks saabusid siis kauaoodatud veljed - AZEV TYP A CLASSICO 17'' Olen ise ostuga väga rahul. Veljed on ilusad ja kahjustustevabad, rehvid on väga korralikud. Homme proovin asjad alla kruttida ja siis tulevad ka masinast korralikud pildid, ausõna
  15. Teist korda nägin sind Viimsis oma kodutänaval seismas. Üli ilus masin.
  16. Nii, praeguse seisuga sai siis ebay's üks oksjon võidetud. Velgedeks siis 17" AZEV TYP A 7,5". Nüüd ootan, kunas veljed Tallinna jõuavad. Plaanidest siis ilmselt niipalju, et panen vist park- ja udutuledesse bluevision pirnid nagu kasutaja webbit rullilgi, kuid see pole veel 100% kindel. Siis pean veel tagatuled ära toonima. Kui need tegevused on tehtud, tulevad ka kauaoodatud pildid. Seniks päikest...
  17. Sai enne driftile minekut puhtaks küüritud
  18. Hind paku ise. Kui midagi pakkuda, siis PS.
  19. Tagatuled on customid? Ülivinge püstol on
  20. Jah, umbes 200 euri ringi nad jäävad tk. Räägi kust sa endale hankisid ja kas tead, mis ettevõte Eestimaale toob (kui toob)
  21. Eks seal ole neid jah, aga saatmine Eestisse ja ülekandetasu on juba küllaltki kopsakad summad. Lisaks sellele ei tea kunagi mis seisukorras need veljed tegelikult on. Isiklikult ma pigem panen raha natukene juurde ja lähen kindlapeale välja kui ostan siga kotis
  22. Nii, sai siis toonklaas.ee-s lastud paigaldada tagumistele akentele toonkiled ja esimesed aknad läksid kõik turvakile alla. Ise olen tulemusega rahul. Nüüd jätkuvad veljeotsingud kõrgetel pööretel edasi. Kui korralikke kasutatud AZEV velgi ei leia, Siis tuleb ilmselt Soomemaalt tutnoid veljed osta... S
  23. Väga keeruline on jah neid velgi leida, aga praegu on silmapiiril Borbet A veljed ning Azev-i veljed. Tuleb soodsam ka. Praegune majanduslik seis ei luba osta tutikaid RS-e. Kui kellegil on pakkuda Borbet A velgi 16-17", siis andke märku Nüüdsest M-Tech ll rool peal ja uued reg. märgid.
  24. Sooviks osta BMW E30 facelift tagatuled. Võiksid olla kenasti toonitud, aga võib ka pakkuda väga heas korras ilma toonita tulesid. Hind pakkuge ise! Georg

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.