Hüppa postitusse

Aigar

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Aigar postitas

1. Tervitus e-kolmekümnelised! Eestimaal on liikuma hakkamas taas üks iX koos isikuga, kelle jaoks see on esimene bemm :wink: ! Sai siis äsja selline relv ostetud Tallinnamaalt. Tegelikult hakkab auto enamasti liikuma siiski Tartumaal. Korralikumaid pilte ei ole veel ning lähiajal vist ei tule kah kuna parem esitiib on kergelt lömmis... Auto läbisõit on täitsa korralik - 151000km. Kaasas oli ka hooldusraamat, mida analüüsides ei pea selles läbisõidus väga kahtlema. Autol olnud üks omanik - 1925. aastal sündinud papi. Autoga tuli veel boonusena kaasa makki jäänud kassett parimate ©veitsi ¹laagite teostega . Ega muud ei oskagi väga kirjutada selle masina kohta... Eks ta veidi hoolt ja armastust nõua ^^. Eks ma üritan teemat update'ida kui miskit huvitavat toimub. Nii ja kohe küsin foorumlaste käest, et kas kellelgi on pakkuda KORRALIKKU esi-ja tagastanget? Need on mõlemad muljuda saanud. Lisaks veel on suur soov ette paigaldada elektrilised aknatõstukid nii, et kui kellelgi mootoreid + muid vajalikke juppe müüa on siis uuriks pakkumist hea meelega. Kas vändaga versioonil on juhtmed juba veetud või peab ikka ise skeemi järgi nööri vedama hakkama? Aga kõige suurem küsimus on mul seotud õlivahetustega käigukastis, difrites ja vahekastis - nimelt kui palju ja mida sinna panna tuleks? Mingisugust servise raamatut mulle kaasa ei antud ja internet ei taha kah eriti vastuseid anda... Jaa siis veel selline asi, et ABSi tuli läheb peale väikse vahemaa läbimist põlema. Mootorit uuesti käivitades tuli enam ei põle. Millest võiks alustada probleemi otsimist? Muidugi igasugune muu vajalik lisainformatsioon on teretulnud mida värske iX-i omanik peaks teadma! Tervitades, Aigar

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.