-
M: e30 erinevaid salongidetaile ja muud
No väga hästi. Postituses kirjas et helistage. Seega kui kellelgi küsimus või soov mingi jupi järele tehke kõne 😉
-
Pluss kirjas on number millele helistada (ma ei istu päevad otsa foorumites). Telefoni teel asi konkreetne. Seega kui huvi millegi vastu helistage numbril 56675767 või 56675707 !
-
No kahjuks olin välismaal pikalt sellel hetkel ja tõesti polnud aega. Elu vajab ka elamist kahjuks
-
15"Velgi
-
Üks differ veel juures, ülekannet peab ise kontrolliga
-
O: 16—17" 4x100 velgesi
-
Armatuuril keskmiste puhurite üleval kaks väikest mõra (~4-5 cm pikad). Aju on 1.6 73kw oma. Sisselase 1.6 73kw oma. Genekas ei tea kas töötab ja mille oma on. VEDELEB VEEL IGASUGU ASJU.... KÜSI JULGELT LÄBI PM-i !!!
-
Up Olin tööasjus kodust eemal ja pole asjadega tegelenud. Kõik kes PM-i saatsid vastasin. Panen täna pilte juppidest juurde ka !
-
-
m:bmw e30 järele jäänud jupid
FL stange alles ??
-
O:facelifti esistange tala (KIIRE!)
Võiks asuda Tartus või selle läheduses.
-
e30 318is ei lähe tööle
Auto seisab juba mitmendat päeva garaažis. Puudub säde ja küünlad kuivad. Pump läheb sillates tööle. Sõitis väga ilusti enne 4 aastat ilma ühegi veata. Milles probleem võib olla?
-
Elektriprobleemid e30-s
Tervist! Kuna ise pole suutnud jõuda jälile milles on viga pöördun siia. Lugu selline siis, et sõitsin koju ükspäev ja järsku enam makk ei töötanud, laevalgustid, pagassivalgusti ja armatuuri kell järsku enam ei tööta. Samuti on probleem, et auto sureb täiesti suvalise koha pealt välja ja tööle ei lähe. Oodates paar minutit ja proovides uuesti ja uuesti läheb aga auto tavaliselt tööle. Vahetatud sai juba süüteluku põhi, kuid probleem selles ei peitunud. Kõik kellel on sarnane probleem olnud või oskavad midagi öelda kirjutage.
- O: madaldusvedrud r4-le
- O: keskluku mootor