Hüppa postitusse

M: Pre kupee veerev kere


eix22

Soovitatud postitused

Vahendan kuulutust.

Pakkuda siis tehaseliinidelt algusaegadel pärit õige pre kupee. Tegu siis e30`st kõige esimese variandiga, toodetud jaanuar 83a (esimesed muudatused toimusid juba  sama aasta septembris, mõningad väikesed muudatused isegi natuke varem, näiteks pagassis olevad tuulutusavad lisandusid e30`le 83a aprillis, sellel autol neid veel pole)

Originaalis on  tegu 316 karpaga, hetkel mootor puudub.  Salong on komplektne. Ilma katuseluugita variant. Klaasid terved ,esiklaasitihend vajab vahetust, keegi geenius selle kunagi nööriga ette tirinud. Omaniku hinnasoov viiesaja kanti.

Hinda saab juppide arvelt alla (laiendid, tihendid, liistud jne)

Asub  hetkel minu pool lõuna eestis, tõrva läehdal.

http://fotoalbum.ee/photos/eix22/sets/946768?page=2&seek=0

 

5090356

 

 

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 4 nädalat hiljem...

Vahetusest huvitatud pole ja viimane hind praeguses seisus on 250.-, spoilaring on ise juba ca.100.- väärt. Selge see, et nii vana auto vajab keretöid, aga näidake kust nii vana pre kupeed odavamalt saab. Eelistaks auto uue omanikuna näha tõsist taastamishuvilist, mitte põlluralli huvilisi. ;)

Muudetud , muutis Taksaator
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 4 nädalat hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus