Hüppa postitusse

Lukku


RND

Soovitatud postitused

Tervist

 

Ostaksin E30't touringu või kupee kerega. Tähtis on kere seisukord. Rooste peaks puuduma, või olema võimalikult vähe. Mootori kubatuur ei mängi suurt rolli, peaasi, et diisel poleks. Ülejäänud auto seisukord võiks samuti olla hea või rahuldav. (Kuskilt midagi otseselt ei logise, kolise jne.) Muidugi võiks auto omada ülevaatust ning kindlustust.

 

Hinnaklass võiks jääda seal 1000-1500 € vahele.

 

Ootan pakkumisi, PS'i kaudu või 569 36 596

Asun Tallinnas.

Muudetud , muutis RND
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Võibolla ehk sõnastasin pisut teisiti, kuid sellise summa eest ma ei otsigi ideaalset autot, vaid sirget, vähese roostega, kasvõi planku E30't, millega kannatab ilusti ka igapäevaselt sõita. Muidugi olen arvestanud ka omaette summaga, mis ostetava auto alla tuleks kohe investeerida juppide arvelt.

 

Muide, alles kevadel pakkus just sinu müüdav touring mulle huvi ning ka see oli selles hinnaklassis ;).

Muudetud , muutis RND
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Oli jah, aga eks sellel oli ka roostet omajagu ja vajas siit sealt kohendamist. Hind oli ka selline sest tahtsin praegust cabriot tookord osta. Õnneks läks tuttavale ja headesse kätesse :) aga üldiselt on ikka nii et kui tahad hea kerega rulli saada siis pead ka head raha olema nõus välja käima.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus