Hüppa postitusse

e30 318is pärnus.


324td

Soovitatud postitused

Moto käib ilusti, natuke õline on, aga ei tilgu, uued vedrud ja amorid peaks olema, ees 60 ja taga 40 madaldus, sisu puhas, kerel on roosteplekke aga miskit läbivat polnud, iga aasta ÜL ameltikult läbind, uued rehvid ja 1 omanik eestis

 

 

Konditsioneeri seal ei tundu olevat (lülitit pole ja põll on ka vale) , armatuur on pekkis, tagumine konsool samuti, lubatud nahkkattega nuppe ka pildil ei paista, suur m-t1 rool on ka ilma nahata, juhipoolne tiib paigas ei istu (mingi b osa ilmselt) ,muidu piltide järgi tundub üle keskmise rull tõesti.

 

Käisin vaatamas seda. Kerel igal pool roostet. Tagatiivad pahtlist, tagant paremalt mingit sprei tuuningut tehtud, rooste tuleb läbi juba. Vasakult tagant liistujuurest ka pahtel lahti. Ees b-osa tiivad, esi stange on põllest mingi 5-7 cm. Eest paremalt tiivalt liist puudu. Mootor oli veits õline, Sõita ei proovinudgi olin sellelt kere seisukorrast nii pettunud juba, 1700 eest oleks ikka midagi etemat lootnud. Aga põhi ja sisu olid head. Omanik ütles et sentigi hinnast alla ei anna.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellist juttu võib iga teise rullika puhul rääkida. Nii et tooge ära ikka ,originaal is`id peaaegu kõik ära pedereeritud eestis ja selliseid originaale vähe ,natuke tööd ja võib hea liikuri saada.

Vast peab ikka oma silma kuningaks jätma :P

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus