Hüppa postitusse
  • 0

ABS rakendub aeglasel kiirusel


janek1

Küsimus

Sellele küsimusele on 8 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Kui aeglasel kiirusel?

Vaatan, et allkirjas ix.

Kas kõik on originaal? abs aju, mootoriaju jne? ixil on veojõukontrolli pärast täiesti oma süsteem, kui miski nendest enam originaal pole, siis hakkabki abs näkku panema.

Samuti ega pole miskit analoogset lollust tehtud, nagu siin kunagi kuulsin, et esimene kardaan suveks ära võetud?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Ma räägin enda loo ka siis (äkki kellelegi meeldib lugusid lugeda). 

Igatahes auto saamisest peale on jama olnud ABSiga (~4 aastat). Räägime X-ist, eks. Täiesti suvalistel aegadel läheb ABSi tuli armatuuris põlema ja ilmselgelt süsteem ei tööta enam. On sõite kus on kõik korras ja ABS töötab ilusti (talvel proovitud igatepidi) ja on ka sõite kus juba enne liikumist läheb ABS põlema. See sai lõpuks lahendatud sellega, et ABSi voolu juhtmele sai lüliti vahele pandud: sõidad, tuli läheb põlema, teed "restardi", sõidad ABS funktsiooniga edasi ja ei pruugi seda tulukest pikka aega näha. 

Kas ABSi aju on õige? Pole aimugi - võiks ju olla kui tule mitte-põledes asi toimib.

 

Teema algataja probleemi ma mõtleks nii, et: pidurdad, ratta-andur ajusse signaali ei anna (ehk siis ratta veeremine oleks justkui blokeeritud) samas aga elavhõbeda-andur kapoti alt ka vastavat aeglustuva liikumise signaali ei anna ning ongi konflikt käes. Ehk siis kokkuvõttes jah, tester kätte ja juhtmete takistusi mõõtma :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Nagu varem kirjutasin, kui midagi on ära vahetatud, siis hakkabki abs juhmerdama. On kuuldud lugusi, kus suurel kiirusel läheb abs tuli, muidu toimetab kenasti, viga vales mootori juhtajus (ixil tava 325i`st erinev aju)

Kõik need asjad tuleb üle kontrollida, mootori juhtajul on paljudel vin koodiga kleeps ka peal. Mul üks ixi abs aju ka olemas, võin proovimiseks anda.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus