Hüppa postitusse
  • 0

Probleem:B-osa esipõll


Maiz

Küsimus

Soovin algatada arutelu märksõna B-varuosa esi põlle kohta(nii preface kui face lift).Oskab keegi kommenteerida millist b-osa võib pidada sobivaks ning kvaliteetseks ning millisest kaarega mööda minna? Olen ise valiku ees otsida kvaliteetnr ja sobiv b-osa või tellida a-osa (viimane valik pole hetkel aktuaalne majanduslikult).Minupuhul käib jutt facelift masinast, kuid kirjutada võiks kaa preface mehed(vana a osa taastamine pole hetkel teemak, seda varianti pigem mitte pakkuda).

Muudetud , muutis Maiz
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 1 vastus

Soovitatud postitused

  • 0

Viimane laadung Klokkerholmi 85-87 aastale oli tavalise koodiga saast ja tundub et ka A1 koodilõpuga pole kõige parem. Kataloogist on 1 variant veel, kuid hetkel seda niisama prooviks ei ole tellinud. Eelnevad partiid on muidu väga head olnud aga uued partiid tulevad kuskilt taivaani tehasest ja need päris mööda, olenemata kas on tootekoodiga A1 või mitte.

 

Kaspar

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus