Hüppa postitusse

Kes, kus ja keda nägi


Leks

Soovitatud postitused

Ära ole nendes uutes UM asjades nii kinni,  säilinud 30a vanad liistud ja stanged on palju kvaliteetsemad ja korralikumad, kui need praeguse aja  üle hinnatud jupid. Need juppide ja värvimise hinnad on kõik vaid välja mõeldud numbrid ega peegelda kunagi oma suuruse tõttu mingit ideaalkvaliteeti ,parimat tulemust või et 10x odavamalt ei peaks sama head juppi või värvitulemust saama.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • Vastuseid 1,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Täpselt, Eix võtame kasvõi need vent. akna hinge katted. Uuena nad olid vast 1 euro kanti kui sedagi. Enam ei võlu neid uusi kuskilt välja ja kasutatuna on hind vähemalt 10 korrutatud. Hakkavad järjest ka kunagi OEM jaoks toodetud jupid otsa saama ning näete kuidas hinnad vähikäiku tegema hakkavad, vastupidisele arvamusele, et vana ja odav.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 1 kuu hiljem...
4 minutit tagasi, luuri ütles:

Kindel, et kupee? ja kas auto oli väga roostes? Kui sedaan ja väga roostes masin siis tean omanikku. Tema ei ole siit foorumist, kuid külastab aegajalt.

No 100% kindel ei ole aga roostes oli küll :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

‎06‎/‎04‎/‎2016 kell 22:12, AnnikaM ütles:

Mina vist olin, aga siiski facelift, mitte pre ;)

Kui olid mustad veljed, siis minu pruut hoopis pre kupeega. Mõned päevad tagasi nägin lasnamäele piritalt tõustes halli facelift kupeed näitsikuga. Täna oli kummaline seik, kus samas kohas sõitis mu taga mõnisada meetrit punane pre kupee nagu mul, kaabuga mees oli roolis. Jube palju rullikaid viimasel ajal, kevad käes.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus