Hüppa postitusse
  • 0

Käigukang


kerms

Küsimus

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Ma arvan, et vaata mis seisus on su käigukangi otsas olev plastikpuks ja käigukasti küljes olev kummipuks. Esimest varuosana saada pole ja see tuleb kahest osast ise treida või mõnel muul meetodil leiutada, teine aga maksis mõistlikku hinda ja on UM-ist saadaval. Munaka loksu saad tuvastada ilma autoalla ronimatta, ürita käigukangi üles-alla suunas liigutada ja kui see tõesti palju liigub, siis on see läbi.
Ise vahetasin munaka, käigukasti küljes oleva kummipuksi, keevitasin käigukangi munakast allapoole jääva osa ca 1,5 cm pikemaks ja treisin sinna sisse uued polüamiidist puksid, peale seda jäi päris hea ja käigukangi käik ka mõnus lühike. Tagumine käigukangi kulissi puks oli ka suht läbi, selle parandasin Terosoni 9220 kereliimiga ära. Valasin lihtsalt tuugalt täis ja pärast lõikasin vaibanoaga ülearuse ära, kui liim tahkunud oli. Kui rahast kahju pole, siis see on ka varuosana veel tellitav.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus