Hüppa postitusse
  • 0

e34 differ e30le


chillout

Küsimus

Sellele küsimusele on 14 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

E34 on kahte tüüpi "keskmisesuurusega" diffrit, ühel piisab kaanevahetusest, teisel on vaja korpus koos kaanega vahetada!

Kui võtsite asja pulkadeks ja ei suuda enam kokku panna, siis viige see spetsialisti kätte (mida oleks pidanud kohe tegema) ja ta paneb selle kokku!

Teie kõnelaad/jutt reedab, et sellest diffrist võib jääda sõiduteele maha pulgameri, kui selle kokku saate ja sellega sõitma lähete.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Sai proovitud e34 korpusega ning lihtsalt e30ne tagakaan pandud. Tundus kõik sama(kinnituskohad,pikkus,laius) kuid auto alla panema hakates ei taha joosta ta aukudega kokku, mis sillatala kyljes. Nagu kardaan jääks ette. Kas võib olla et reaalselt on see natukene pikem differ, kuigi silmaga seda vahet ei näe? Millest võib see oleneda ning kuidas lahendada? kui proovisin e30 suurde korpusesse siis ei tahtnud kyljelt flants sisse minna, yhelt poolt läks sisse ja teiselt poolt ei tahtnud enam sisse minna.

tänud ette

Muudetud , muutis chillout
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kardaan Maas, proovisime pusida, saime diffri sillatalale kinni iluati kuid nyyd ei taha kardaan ikka mahtuda. Suur viga mis tegin ehk oli mainida, et m52 mootor on ja 324 td kardaan. See Siis e30 alt. Tundub suur jama ehk saab kuidagi lahendada või tuleb leida uus korpus diffrile?(st. E30 korpus)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus