Hüppa postitusse
  • 0

Mure kesklukk või signalisatsiooniga


antc

Küsimus

Eelmine aasta sügis sai auto seisma pandud, kõik toimis ilusti signa puldist. Nüüd siis selline mure, et ei pane enam puldist uksi lukku. Kui ma keeran võtmega uksed juhiuksest kinni siis kõik toimib(teeb lahti paneb kinni, nii nagu kesklukk toimima peaks). Samas panen signa peale, keeran võtmega uksed lukku, siis saan signa puldist signa maha ja teeb ka uksed kesklukust lahti. Järgmine mure on see et kui istun salongi, vajutan juhiuksest ukse kinni siis ei lähe ülejäänud uksed kinni. Lasin sõbral väljast võtmest uksed kinni keerata(paneb ilusti kõik kinni, nagu enne mainisin). Salongist ukse nuppu tõmmates teeb lahti kõik uksed. Ehk siis mingi mure just lukustamisega, aga miks toimib võtmega keerates? 

Kui uksed on lukus ja ise olen salongis siis kunde ukse nuppu tõmmata lahti ei jõua ja kunde ukse nuppu lukustades peaks ka tomima kesklukk aga ei toimi. Kahjuks paskaniku luuki ei saa testida kuna lukk ei keera, sama kundeuksel väljastpoolt keerates.

Kiire kokkuvõtte mis mina ise arvan et järelturu signa (Cobra) hetkel ei puutu asjasse ja viga oleks justkui org. kesklukus.

 

 

Ehk on kellegil ideid?

Võib pakkuda ka inimesi kes oleksid võimelised seda korda tegama.

Autoks 325iat 91 aasta.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 2 vastust

Soovitatud postitused

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus