Hüppa postitusse
  • 0

Probleem m20b25 starteriga


Vazza

Küsimus

Mure siis selline- auto seisis ca aasta õues ja nüüd enam ei taha starter koostööd teha.Nimelt võtit keerates starter teeb ehk pool pööret ja siis jätab mulje nagu oleks aku tühi ja enam ei kõssugi.

Akusid sai proovitud rohkem kui ühte.Köie otsas lohistades või nsm lükates läheb kohe käima.Samuti ka enne pikemat seisma jäämist oli starter tipptopp korras.

Kellegil on kogemusi sellega? Võib olla starteri pendiksiga mingi pull pärast seda pikemat seismist? 

 

Kogemused ja soovitused on oodatud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 4 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Samuti teadmata aja riiulis seisnud starter, mis sai üle lihvitud ja värvitud ning peale. Algul ei teinud midagi, mingi aja pärast hakkas ringi käima, väiksed koputused ja võttis mootori ka järgi, peale seda toimib siiani probleemideda. Ma surkisin teda otse kruvikaga. Kui muud üle ei jää, siis tuleb ikka lahti kakkuda.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Probleem saigi lahenduse- käisin kõiksugu starterit puudutavad klemmid kenasti terasharja ja liivapaberiga üle ja avastasin ühtlasi ka ühe juhtme mis oli rüü sees katki läinud.Samuti puhastasin ka mootori maanduskaabli mis kere külge läheb ja oli poole pöörde pill.

 

Igatahes suured tänud kõigile, kes viitsisid kaasa mõelda ja minu poolest võib selle teema lukku panna. :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus