Hüppa postitusse

Porimatid, veluurist


karlerik

Soovitatud postitused

Kui cabrio meeste osas müüjaga kokkuleppele ei saanud (seda peaks ta ise kirjas väljendama, et saab ja on nõus eraldi pakkima need ja peab ka eraldi arve saatma. Tasumine käiks küll paypal-iga kuid lihtsalt sofort-kaufen nuppu vajutades seda teha ei saa.), siis peame eraldi tellima. 12 komplekti sedaan/touring/kupee saatmistasu on 38,40.- ja sellisel juhul tuleb igaühel üle kanda 18,10.-

 

Kabrio mehed ei peaks kurvastama kuna nemad saavad hiljem näha ja katsuda juba reaalset kaupa ja selle sobivust hinnata. Ning nagu näha oli siis alates 4-5 komplektist käis saatekulude mängimine tellija kohta juba paarikümne sendi viisi ja 4-5 huvilise kokkusaamisel saaksid nad sisuliselt sama hinnaga omale eraldi ühisostu organiseerida. Jääb ära ka müüjaga suhtlemise vajadus ning talt eritingimuste väljakauplemine.

Muudetud , muutis GTA
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ettepanek, 20 euri minu kontole ja kui jääb puudu, siis kasseerin kätteandmisel. Kui jääb üle, siis annan sendid tagasi, kes tahab.

 

Viimane ülekanne võiks siis olla homme kell 17.00 minu arvel, igaüks ise arvutab palju maksed aega võtavad. Maksekorraldusele märkida oma kasutajanimi.

Lootma peab, et kogus ei ületaks saadavust. Asjad siis Tallinnas Nõmmel ja kullerit tegema ei hakka, lepime kokku koha, kus üleandmine.

 

 

Kas nii oleks mõeldav? Või liiga kiire?

Muudetud , muutis karlerik
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Tere,

Hetkel loobun, kuna tagumised matid piltide järgi ilmselt ei sobi sinna.

Oleks hea, kui saaks hiljem tellijatelt tagasisidet sobivusest/ mittesobivusest. Kui sobivad, siis pole probleemi 4-5 liikmeline seltsokond uuesti kokku ajada ning tellida, sest hind ca 20eur on ju üpriski hea.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Tagumistel mattidel ei näe mina küll mittesobivust kuskilt otsast?

Mis sulle kahtlane tundub? Isegi kui on pikemad, siis kupee vendadel ei tohiks mingit probleemi tekkida, kunas tagumistele jalgadele vent toru ka ei tule, et ära varjaks.

Möttetu ennast siia nimekirja siis panna hetke emotsioonide ajevil, see trukib teistele ka hinna ülespoole.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

orig_28594673_1sTn.jpg

Selline pilt saabus, ma ei oska midagi arvata, kas tagumiste jõnksud ei peaks kohakuti olema??

 

Mina vaatasin viimast müüja poolt saadetud pilti ning tegin sellest järeldused :)

 

Kui te sellised nagu sassi pildil saate, siis ma ei kahtlegi, et need ei sobiks sinna ning oleksin kindlasti ka teiega koos tellimusel ühinendud.

Muudetud , muutis risto21
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Saatmise aeg on kuulutuses kirjas, nagu näha siis 14 päeva on max (täna 23. ja kohal oleks 8.). Seega kui makse tehti 21.-sel ja siis hiljemalt 6.-daks peab kohal olema. Reeglina on paljalt kuller saksast mingi 5-6 päeva ja ülejäänud aeg on arvestatud müüjale asjaajamiseks - makse kinnituse saamiseks, pakkimiseks, kullerile toimetamiseks.

 

Need pildid mis saadeti käisid E36 kohta, miskipärast polnud müüja vist teravaim pliiats :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus