Hüppa postitusse

Porimatid, veluurist


karlerik

Soovitatud postitused

Kas keegi teab, kust saaks aftermarket musti veluurist porimatte? Selliseid, mis sobiks ikka täpselt. E-bay ( http://www.ebay.de/itm/BMW-E30-3er-Cabrio-ab-Bj-01-1986-03-1995-Velour-Fahrzeugmatten-Auto-Fusmatten-/380753352166?pt=DE_Autoteile&hash=item58a6ab15e6#ht_1052wt_1016 ) pakub ca. 33 euri eest aga äkki saaks ka Eestist?

 Ehk on soovi rohkematele, saaks koos tellida ja transport sellevõrra ehk soodsam.

Muudetud , muutis karlerik
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kui sedaanile/kupeele/touringule telliksid, siis ühineksin. Kahe komplekti peal oli saatekulu 19.40.-, kolme pealt 21.30.-. Komplekti hind tuleks vastavalt siis kaks kmpl tellides 24.60.- ja kolm kmpl tellides  22.-

Muudetud , muutis GTA
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Esimeses postis jagatud lingis olid kabrio matid, sellepärast mainisin :) Link, kust ise vaatasin hindu on siin: http://www.ebay.de/itm/BMW-E30-3er-ab-Bj-01-1986-03-1995-Velour-Fahrzeugmatten-Auto-Fusmatten-/171161381892?pt=DE_Autoteile&hash=item27da036c04

 

Panen hinnatabeli ka siis, tegin veel mõned arvutused. Nagu näha siis alates neljast komplektist enam erilist hinnavõitu ei saaks huviliste lisandudes.

 

1 komplekt, tüki hind 32,40.-

2 komplekti, tüki hind 24, 60.-

3 komplekti, tüki hind 22,00.-

4 komplekti, tüki hind 20, 07.-

5 komplekti, tüki hind 19,92.-

Muudetud , muutis GTA
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

tihtipeale olen sattunud selliste nn õhemate mattide ottsa mis hakkavad kortsu minema jalge all ja lähevad volti,seega tasuks ka seda aspekti silmas pidada.

bmw originaalid  on väga head ja seisavad paigal.

Muudetud , muutis sass
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Mul on väidetavalt samad mis sa saad UMist tellides. Korralikud paksud, all mingi krobelise kummi laadse kihiga ja ei lähe nii sama kortsu. Auke ka pole all ääres, vaid on takjariba. 
Kokkuvõtlikult mul pole aimugi mis sealt eBayst saadetakse aga 45€ eest saab head matid :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Noh, 6 komplekti koos, kas tuleb ka seitsmes?

- karlerik

- GTA

- grimes

- TrvP

- Eix22 :D

- Tranter

 

Edasi on küsimus selles, kes tellib. Iseenesest võin ka mina seda teha, asun Tallinnas ja siis kui kaup käes, jagan laiali. Ennem tellimist muidugi soovin kõigilt osalejatelt oma kontole hetkel kujunevat summat. Tellimise käigust annan muidugi kõigile osapooltele pidevalt infot.

Kinnitan, et Eestist ma ei lahku ja kui peaks midagi müüjaga untsu minema, siis saavad osapooled oma raha tagasi. Kui peaks müüja tegema raha kätte saades tünga, siis on teised lood ja PayPal-i kaudu taotleb rahad tagasi, võib aega võtta.

Muudetud , muutis karlerik
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

8 komplekti mis hetkel kindlalt soovitud, teeb juba nagu öeldud 18,75.- per kärss.

 

9 komplekti oleks 18,53.- tk

10 komplekti oleks 18,36.- tk

 

Suuremat kogust kui 10 ei näita, et tellida saaks enam :D Arvutada laseb aga kas ka kaupa jagub, ei tea. Soovijatel ülekanded hiljemalt homme õhtuks ära teha, peaks karlerik saama neljapäeval tellimuse sisse anda.

Muudetud , muutis GTA
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus