Hüppa postitusse

O: spidomeetri ja kiiruseanduri (difri kaane küljest)


sillufromIV

Soovitatud postitused

Ostan toimivad osad. Soovitavalt sama auto küljest.

 

Samuti palun TEADJAL kirjeldada e30 spido hingeelu. Naised saunas rääkisid, et rullikal toimib spidomeeter aju tegevusest sõltumata. Et piisab pöörlevast "päikesest", andurist (impulsigeneraatorist) ja spidomeetrist, muidugi toiteallikast ka. Needsamad naised pajatasid, et rullika vanematel vendadel olla eelnimetatud komponendid tööle saadud "kiviaja" mootoritega, "päike" väljaspool difrit ( :D ).

 

Ennetamaks küsimusi nagu "milleks sulle sellist asja vaja?", selgitan, et tahan e21 spidomeetritrossist ja 4k käigukastist lahti saada. Nutifonis on kiirust esiklaasile kuvav rakendus olemas aga sellega ülevaatusele ei lähe ju ...

 

Kas rullika spido on midagi tahhomeetri sarnast. Et on kolm klemmi (valgustust arvessevõtmata): + , - ja impulss. Andurisse läheb ka +12V , mis sealt siis erineva sagedusega tagasi tuleb. Peab veel olema mingi vidin, nö koodikaart. Kuhu progetud, et kui impulss X sagedusega, siis seier näitab Y.

 

Tänan ette selgitava info ja asjalike pakkumiste eest!

 

 

Veel mõtteainet: oma varudest väljatuhnitud e30 kiiruseandur ei anna "hargi" vahele asetatud metallile mingit muutust multimeetris. E36 andur aga näitab selgelt takistuse tekkimist. Kas on tegemist lihtsalt e30 vigase anduriga või on neil kahel erinev tööpõhimõte või tundlikus?

 

Kui keegi teab, et seda on siin või mujal foorumis juba lahatud, palun viidata.

 

S.

Muudetud , muutis sillufromIV
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus