Hüppa postitusse

K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?


m20b20

Kokkutulek  

53 kasutajat on hääletanud

  1. 1. Kokkutuleku teema

    • Oore laadne üritus
      25
    • Rajapäeva laadne üritus
      25
    • Toitlustus-majutuslaadne üritus
      3
  2. 2. Kui kindlasti olen kohal?

    • 99%
      17
    • 75%
      30
    • 25%
      6

See küsitlus on uutele häältele suletud


Soovitatud postitused

Pigem huvi vaadata, mitte ise sõita.

Mitu inimest üldse sõidaks oma autoga kiirendust või rada siit ??

Muidu kui asi selle taha jääb, siis võin järgmine kord Oores sirge peal paar korda masina tühjaks lasta  :D  :D

P.S Endal kavas osaleda EKBK rajapäeval sel aastal

Seega Rapla rada huvi ei paku, seal sõitnud enne ka 

 

Palun lõpetada lehekülgede pikaks venitamine asjata igale reale kolme tühja rea vaheletoksimisega!! Eix.

Muudetud , muutis eix22
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Baur - Igas klubis on vanu ja noori liikmeid. Selge see, et vanemad tahavad rohkem kusagil hotellis ööbida, kui väikses ja vettlekkivas telgis. Kuid mis on suve mõte? Istuda õhtul toas, süüa praadi, mis kokad sulle on teinud ja peopesalt ainult viiekaid visata? 

Suvel ongi just see üle kõige, et sa saad magada telgis, õhtul lõkke ääres Jägermeistrit timmida ja sääski surnuks peksta ükshaaval. Milleks maksta üle, kui saab ka odavamalt? Tõesti nii hea finantsolukord meil Eestis, et ei taheta odavamalt läbi saada?

 

Mis puutub nö auhinnafondi, siis need, kes sõidavad, maksavad rohkem. Need kes tulevad niisama jooma ja kaasa elama, need maksavad vähem. Panen siia ka ladaklubi summercampi osavõtutasud, et inimestel aimu oleks, palju selline asi võiks maksma minna.

 

"Osavõtutasud:

Võistlus(ed)+ööbimine(telkides):
Tasudes ülekandega LK arvele: liige ja väliskülaline 12.-/inimene; mitteliige 15.-/inimene
Tasudes kohapeal sularahas: liige ja väliskülaline 15.-/inimene; mitteliige 18.-/inimene
Ööbimine(kui osa ei võeta kiirendusest ja osavus- ja täpsussõidust): 5.-/inimene (nii ülekandega kui kohapel tasudes on hind sama)
Lastele on SummerCamp tasuta
Ööbima mitte jäävatele pealtvaatajatele on üritus tasuta"

 

Siin foorumis ilmselgelt "liikmeid" ei ole, kõik on võrdsed. Niiet korraldajatele veidike mõtlemisainet, mis tasusi küsida, kui millegi sarnase korraldamiseks läheb ;).

Ladaklubil on ka enda eelarve, kust vajadusel võetakse raha juurde või pannakse hoiule, kui üle jääb. Siiani on Summercampidel alati jäänud raha üle(sisaldab karikaid ja muud sellist tavaari).

 

 

 

Otsesõitmise võiks pigem usakatele jätta, seega tuleks ehk mõne raja kasutamise osas kokku leppida? 

 

Otsesõitmine minuarust on just üks asi, mis peab olema autoüritusel! Põnev on ju sõpradega joonetada :)  Milleks aga kasutada rada, kui meil on siinmail piisavalt suured asfalteeritud lennuväljad, kus teha üks enamvähem kiire vigursõidurada. Kummid/jooned maha ja aina paina rooli! 

Muudetud , muutis SOL
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Pole ise küll aktiivne sõnavõtja, ent teemat läbi sirvides ning vahekokkuvõtet tehes jääb kuidagi mulje, et kuldne kesktee oleks vast odava ülalpidamisega "fun" üritus. Ei oska ise küll hunnikus variante välja pakkuda, kuid näiteks Haapsalus pesitsev Kiltsi lennuväli on pakkunud seni väljaelamiseks võimalust (tegu Kaitseliidu territooriumiga, kuid telefonis läbi rääkides on ehk lootust ka mitme autoga peale saada) Üleüldse käiakse seal niisamagi, kuid ise olen oma kohalolust alati viisakalt märku andnud. Haapsalu kandis peaks samuti telkimisalasid olema (pead ei anna mahutavuse ega hinna suhtes, kuid olen sealkandis ööbinud. Aga kui kombineerida kokku näiteks rada ning olesklemisala, mis teineteisele asukoha poolest lähedal, peaks üritus tulema täitsa rahakotisõbralik (ehk siis veeta päevapool rajal ning õhtuks siirduda lähimasse camping'usse). Muidugi pooldan suviti ning hea ilma korral ideed, et telgis ööbimine ei tohiks tappev olla (eeldades, et tervis korras jms) ning grilli peal liha säristamine üle jõu käia. See käib suve juurde. 365'e päeva jooksul aastas on kindlasti rohkem aega lesida Dormeo peal ning ajada Chopsticks'ist tellitud nuudlit sisse, seega väike ja lihtne looduslähedane värskendus koos juurdekuuluva sõiduhommiku/päevaga tundub ju päris hea olevat. See oli vaid üks näide, kindlasti on teadjaid, kes eelpool toodu ainel oskavad ka mingit muud asukohta välja pakkuda jne. Ja kui eix ennist kirjutas, et alaealiste FB-stiilis möla pole siia foorumisse vaja, siis vabandan, et 2007.aastal, olles ise 14, selle foorumi toonase väga väikesearvulise kommuuniga liitusin. Võib mu alaealisena tehtud postitused kustutada. Lihtsalt mõni tatt tahab ka ehk aju toita ja parem tulla foorumis teadjamatelt küsima, kui et ise lolli peaga garaažis end vigaseks ehitada. Sorry for OT, aga eelnev kommentaar sobiks ju ehedaks ja lihtsaks näiteks nooremate ja vanemate kergestitekkivate lahkarvamuste teemal :D. Aga jah, mõtelgem. Pakkuda veel mõnda aega ehk ideid, teha mingi lõplikum ülevaade ja sõeluda reaalsed valikud pinnale. Seejärel hääletada ja võidab enamus ning tuleb see, kes tulla tahab, sõltumata vanusest või muust. Lihtsalt tundub kõige loogilisem, kui võrdses võitluses võidab lõpuks kõige visam variant. Seniks rahulikku öö jätku!

  • Meeldib 3
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

 Maja asub Mustjõe kaldal, mõnesaja meetri kaugusel on järv. Üle jõe asub suur plats ja lõkkekoht, kus on ruumi telkidele.

Ukuarus on kamina ja pika lauaga saal, soome saun, kööginurk.

  • kuni 20 külalist
  •  €192 ööpäev
  • Pööningu katuse all ööbimisvõimalus 16 inimesele (ei vasta majutusstandarditele!) aga on selle eest väga mugavad
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

@SOL - aitäh hea postituse ees

 

Tahan mainida, et ma ei jaga kaks asjad.

 

I. "Odavam läbi saada" - seda ma loen siin nüüd juba teist korda!

Ausalt õeldes puudub mul täielik ettekujutus kuidas keegi suudab seda BMW E30 puhul korrraldada. Kütusekulu ei ole väike, varuosad (uued UM´ist ei ole enam ammu odav/soodsalt), korralik kasutatud varuosad hakkavad otsa saama, jne. - foorumi/kokkutulekute sihtgrupp ei saa tõsiselt seda Eesti kodanik olla, kes liigleb E30 ´dega mille väärtus on 581,- Euro???!!! Enamus sellised lahkuvad nii kui nii varem või hiljem siin ridadest.

 

Kas ei oli nii, kes tahab BMW´dega odav läbi saama sõidab juba ammu pigem E36?

Ma olen päris kindel et E30 seltskond on juba arenguteele sattunud, ja eriti noored ei tulevad enam jurde, sest vajalik eelarve on tunduvalt kõrgem kui E36 puhul et masin korras hoida või taastada.

 

II. Olen nüüd juba põhimõtteliselt 27 aastad BMW kokkutuleku-külaline - ja pean tunnistama et mulle on alati meeldinud hommikul korralik väljapuhanud hommikulsöögilauast ilmuda. Kas se on nüüd minu kiiks või mitte - aga peame arvestama et sellised külalised on olemas ja kui me soovime kaa väliskülalised vastuvõtta - siis on sellised ööbimisvõimalused ilmtingimata vajalik.

 

Edu - Christoph

Muudetud , muutis Baur TC
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

1. mis teil on noorte rulihuviliste vastu, te kõik olete kunagi noored olnud ja ka teiste käest õpinud, ei ole ju inimese vanus vaid pigem huvi asja vastu

2. hetkel ju on eesti e30 klubi suvine kogunemine 

3. ukuaru (mustjõe kõrtsitalu) maksab 192€ ööpäev ja seal on ka võimalik rentida lisa pindasid (telkimis ala väga suur) ja läheduses vaatamisväärsusi palju)

nii et kui on inimesi kes ei taha magada telgis ei pea ajama 1000€ eelarvet kokku 

 

http://www.mustjoe.ee/index.php/peopaigad/ukuaru/

 

 

http://www.metsajoe.ee/jahimaja

  • 2. JAHIMAJA 100 m2

    1 öö (21h)    R15:00-L12:00  192.-EUR  

    1 öö (21h)    L15:00-P12:00  192.-EUR  
    2 ööd (45h)  R15:00-P12:00  kokkuleppel 

    Jahimaja sisaldab:

  • Kaminaruum 39 m2
  • Magamisruume 2 teisel korrusel 
  • Saun
  • Kööginurk

 

Hetke olukord on pigem palju kisa vähe villa

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Minumeelest pole siin üldse teema, kes kui palju oma rullika alla raha on raisanud või palju UM'is jupid maksavad või kes noor või vana. Küsimus pigem selles, mille eest raha välja käia ja mille eest mitte. Keegi võiks mingi polli püsti panna, a-la "suvise kokkutuleku teema" ja mõned valikud, nagu "telkimisala, grill ja chill" ja "telkimisala, grill ja chill+ motospordi üritus" ja "turismitalu + kohalikud vaatamisväärsused".

Või kuidas iganes paremini neid valikuid defineerida saab. Siis näeb ära ka, kui palju inimesi üldse plaanib tulla ja kus suunas edasi mõelda.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kes tuleb kohale see tuleb. Maksab see 5, 10 või 20 eurot!!

Hetkel küsimus selles kas keegi korraldab? Kui leiame selle õnnetu kes nõus oma vaba aega kulutama sellele, siis jääb ainult kaasa noogutada ja tänada.

 

Mina olen kohal nagu iga aasta :) Kui ikka toimub.

Muudetud , muutis matu665
  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Me võime jh hääletada ükskõik mille poolt, kuid kui keegi ei korralda seda, siis see ei toimu ka.

Samas annab vb olla kellegile tõuke asi ära korraldada ;)

 

 

Peaks proovima vb olla hääletusele panna, mitu inimest oleks nõus oma autoga kiirendama/rada sõitma üldse, siis teaks heietada, kas selline üritus üldse on võimalik toimuma. Minna lennuväljale selleks, et 3-4 autot paar korda peeneks lasevad ka mõtet pole..

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

See küsitlus valesti koostatud natuke, ainult toituma ja magama ei soovi ilmselt keegi minna. Toitlustus ja majutuslaadne üritus saab olla korraga ka rajapäev ja oore moodi .Jutt käis viimati ju oore taoline "üritus" + rajapäev, mitte eraldi nagu siin kõik punktid välja toodud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Mina näiteks ei oska oma häält juba anda..

99% olen kohal. Kuid minujaoks see oorelaadne üritus ei ütle midagi kuna varem pole üritustel osalenud..

Samas minu seisukohalt ei ole oluline majutus ega toitlustus.. samas kui ilm on kehv siis oleks muidugi majutus ülim.. kuid ilma niipikalt ette ennustada on võimatu.. siis olen nõus mõlema osapoolega ja vajadusel rohkem tasuma.

Samas võiks olla olemas võimalus nii telkida kui ka majutada.. olenevalt kuidas keegi endale sobivaks peab..

Antud juhul mulle isiklikult telkimine juba meeldib.. ei ole põhjus et odavamalt läbi saada..

Vigursõidud või kiirendus teeks pealtvaatajatele asja põnevamaks küll :)

Kas ise osa võtan ei tea..

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Minuarust kohapealt täiega minema käristamine lõhub rohkem autot, kui rajal sõita..

 

 

 

Muidu kuskil suvalise küla teepeal ma kiirendama ise vist ei hakkaks pärast saab litaka ära. Mul vanad asjad pole veel ära aegunud. Pannakse veel vangi krt

Muudetud , muutis oo7
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Küsitluse koha pealt niipalju, et Oore laadne üritus on siis nagu 2 eelmist korda on olnud. Inimesed saavad kokku ja grillivad ja lobisevad niisama. Rajapäev siis mõni autokatsega variant. Peale rallimist saab ju alati ka grillida ja telkida vms. Majutuse ja toitlustusega variant siis see, mis Baur TC välja pakkus. Küsitlust on alati võimalik muuta või uus teha, panin praegu midagi üles, sest niisama heietades kulutame lihtsalt aega ja midagi konkreetset ikka pole. Pakkuge uusi või parandage praeguseid versioone ja panen küsitlusse.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus