Hüppa postitusse

K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?


m20b20

Kokkutulek  

53 kasutajat on hääletanud

  1. 1. Kokkutuleku teema

    • Oore laadne üritus
      25
    • Rajapäeva laadne üritus
      25
    • Toitlustus-majutuslaadne üritus
      3
  2. 2. Kui kindlasti olen kohal?

    • 99%
      17
    • 75%
      30
    • 25%
      6

See küsitlus on uutele häältele suletud


Soovitatud postitused

@Margo - natukene panid teemast mõõda, sest:

 

grill ja tsill - kes on vastu? Kas joomine või mitte - iga üks määrab enda seisund, ja kindlasti jätkub iga pool ka jutuainet....

 

aga, enam vähem kõik eesti turismistalud, puhkusetalud, seltsimajad - või üks kõik, (kes pakub midagi samalaadsed) küsib raudselt korraldajate poolt ettemaks.

 

Mis see tähendab? Kui eelarve ei ole,  siis jääb lihtsalt mingi RMK plats või midagi muu, kohad või platsid millised on tasuta.

 

Kahju küll, aga asi hakkab rahast pihta.

 

Või keegi on nii julge ja võttab seda korraldaja risk enda peale ja küsib siis hiljem mingi "väravamaks".

 

Ja kindlasti vaidlen vastu, et parimad üüritused tekivad vabakavas! Täiellik bullshit! Tahad kuskil muuseumist või näitusest ilmuda ja just giid puhkab või lausa uksed on kinni? Tormid kuskil teeäärsest sööklast sisse ja nõuad korraga 25 praadid? Seisad praamijärelkorras (kui teed väike ekskursioon Saarema või Hiiumaa - või isegi kasutad saare omavaheline praam, ja oh jumal - pool autosid ei mahu juhuslik ja pool tsirkus on siis Hiiumaalt ja pool tsirkus Saaremaalt?

 

Ma ei kujuta isegi ette, mis juhtub kui juhuslik mingi Opel või Mersu klubi soovib sama moodi sama korraldamisstiilis samas RMK metsalas viibida. Plats hoivatud, nüüd oleme väehmusest ja sõidame Võrumaalt Pärnumaale - kus keegi tunneb keegi keelest ta on kuulnud et sõber on mingi ujumiskoht pakuda kust me saame võibolla isegi grillida?

 

Kutsume rahvas siis RMK platsis - iga üks võttab liha ja kast õlud kaasa, ja kui sakumm siis otsas saab, siis käime mingi küllapood rüüstama - see toimib küll, aga laiema kavade puhul enam mitte! Aga isegi sellest ma ei ole enam kindel....

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kert eelmine kord siiski reserveeris meile platsi ära ja päris niisama pohhuilt kuskile metsa alla ei keeranud.

Samuti olid sildid välja pandud teeristidele, kuida kohale saab..

Muidugi 100% vabas õhus üritus on väga hea, kuid üks oht on see, et Eestis on kombeks ilmal totaalselt peeti minna, ehk kui kallab oavarrest ja on külm, on jama majas. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

2 viimast aastat on olnud vaat et suve kõige kabriom ilm üldse ürituse ajal.

Koha kasutamine oli kinni pandud ja kooskõlastatud RMK`ga. Puud pidime ise organiseerima( Tänud selle eest kasutaja-Kaido`le) ja prügi ära viima(tänud mulle :D)

Ilma peeti keeramise vastu oli tegelikult suur rehetuba kus laud ja muud jutud sees.

Osavõtumaksu kohta ei tea öelda kuidas see mõjuda võib, kuna siiani on iga mees oma moona ja kütuse eest pidanud ainult muretsema.

Tallinna kandi rahvas on vaat, et kõige rohkem olnud esindatud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Mis on üldse ühe autoklubi eesmärk? Minumeelest võiks see olla see, et sõidetakse, jagatakse inffi, kogemusi ja saadakse kokku, aetakse juttu sama asja armastajatega, vaadatakse, mis teised on oma autoga teinud jne -  mitte see, et seista klubikaaslasega tasulise muuseomi järjekorras ja maksta rootsi laua eest, kus mingi 20-30 inimest sama toidu kallal terve pika päeva.

Kambaga saab alati midagi sellist ka teha, kus ei ole vaja eelregistreerimist ja raha koguda, a-la tõesti kasvõi mingi challenge'eid või lambi murumänge, pealegi kes krt teab, palju inimesi tuleb, paljudele sa bronnid üldse neid a-la hotelli kohti. Käin suveti biker.ee üritustel (RMK bronnitud kohad) ka päris tihti ja kogemus omaette ongi need inimesed ja need jutud, mis lõkkeplatsil aetakse, pole mingit kohustust mingiks kellaks kuskile jõuda või kellegile mingit pappi laduda. Iga mees oma moona ja kütuse eest on minumeelest jumala õige jutt. Kui tuleb eelnevalt ülekandeid tegema hakata, siis jätan ürituse vahele lihtsalt ja mölisen foorumis edasi, siis pole regamise tasu veel.

 

PS! Kohalikul külapoel pole midagi selle vastu, kui 20 matsi sisse tammub sakummi järgi - toetame Eesti asja.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Baur TC: Ega polnudki midagi pahasti mõeldud. Ma lihtsalt tunnen enamusi püsikundesid ja arvan, et tean, kuidas neile sobiks. Loomulikult, kui on huvi erinevate vaatamisväärsuste külastamiseks jms, siis seda kõike tuleb korraldada ning see ei ole lihtne. Samas, kui huvi on, siis selle jaoks see teema on, et neid variante välja pakkuda.

Kui keegi pakub välja erinevad ürituse kavad, siis paneme kavad hääletusele ja enamus otsustab. Kavad võiks esitada näiteks veebruari lõpuks ning siis paneme märtsiks hääletusele.
Parima kava esitaja korraldab ürituse ning teeb vajalikud ettevalmistused.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kui keegi näeb vaeva ja kulutab oma raha teiste heaks, siis võime muidugi raha kanda, see ei ole probleem. Ärme päris nii ka ütle, et fuck off.

 

 

Muus osas nõustun küll Siimuga. Eelmise suve üritus oli üks vähestest aasta jooksul, kuhu sai ilma kinga jalga panemata mindud. Vahelduseks väga hea..

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Mkhmm!! Olen Baur TC korraldatud üritusel käinud. Kõik oli väga kena. Täiesti teine klass mis e30 klubi suvetrippidel olen näinud ja mis siin hetkel kõige määravam on, on see, et seal olid ka täiesti teistsugused inimesed. Vanemad eelkõige! Me ei saa võrrelda näiteks bmw klubi ja e30 klubi või siis klassikaliste autode fänne, kes tulevad kokku üle euroopa, e30 klubi kokkutulekuga. Fakt on see, et e30 klubis on väga vähe inimesi ja üldjoontes on kõik ka noored, kellele meeldiks odavamalt läbi ajada. Muidugi oleks vahva ka meie väikesele seltskonnale korraldada üritus, mis hõlmab cateringi ja majutust basseiniga nagu ameerika filmides. Paraku on see võimatu justnimelt raha pärast. Leian, et siiani olen nii mina, kui ka Kert andnud endast parima, et see suveüritus teha võimalikult odavalt, kuid samas piisavalt viisakalt. 

 

 

Olen näinud ja ka juures olnud vw klubi ürituste korraldamisel, kus oli vähemalt 10 korda rohkem aktiivseid inimesi kui meie klubis. Üritused olid niivõrd kordaläinud, et ühe suve jooksul tehti neid vähemalt kaks. Ehk siis asi toimiks ka meil, kui oleks rohkem inimesi, kes üritusest osa võtaks. Seda aga ei saavuta üleöö, vaid pigem ajapikku. Muidugi võiks päevakava, grilli kohta ja ka sisu vahelduseks muuta, kuid ma arvan, et üritus ise peaks jääma lihtsaks nagu see siiani on olnud.

  • Meeldib 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Selles see suur probleem ongi, et see foorum on suures mahus täis alaealisi huvilisi ja muidu noori huvilisi, kelle prioriteet on suits ,jook ja rehvi põletamine.

Tean väga paljusi e30 huvilisi, kes siin foorumis ei käi just siinse rahva ja keskkonna tõttu. Kuna valdav enamus on noored, siis lähebki kõigile peale just sellises stiilis kokkusaamine. Paraku võiks aru saada, et siin on ka kolme ,nelja ja viiega algavate vanusenumbritega fanatte ,kes mingisuguse neutraalsema ürituse korral ka osa võtaks. Miks mitte nendega ka arvestada?

Mäletan, kui tallinnas paar korda kokkusaamist õhutasin, kruiisi jne, siis oli kohe pooltel kisa lahti üksteise sabas sõitmise ja muu sellise üle. Tänaseks päevaks on nendestki pooled siit klubist juba läinud. Palju on üldse siin klubis alles neid aktiivseid inimesi aegade algusest peale? Igal aastal tuleb mõni uus aktiivne ja vana olija jätab asja sinnapaika, koguaeg samas vanuse (ja huvide) klassis inimesed.

Mina isiklikult arvan, et siinne sõnavõtt peaks ennekõike vanadele olijatele ja klubi omanikele avatud olema (mind ärge arvestage).

Ilmselt kõigi huvidele ja nõudmistele sobivat üritust on väga raske organiseerida ja tuleb tõdeda ka Airi mainitud aktiivsuse taset, mis hoolimata eelmiste ürituste korraldajate meelest suurepärane, oli siiski üsna väike. Midagi on siiski puudu, et pool "tasuta"  ürituse osavõtt on nii nadi . Ehk peaks siiski olema "murumängud" ja muu selline. Mis iganes stiilis üritus toimub, võiks see olla nn eelregistreerimisega, et teada saada kes ja kui palju huvilisi on. Siiani elu muidugi näidanud, et paljudel on tähtsam mis iganes muu üritus või toimetamine klubi kokkutuleku päeval, et samal päeval isegi alt hüpata.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

E30 foorum on suunatud kusjuures väga väikesele autode sihtgrupile. Mitte siin ei ole ühe konkreetse mudeli (3. seeria) vaid selle mudeli konkreetse põlvkonna (2. ehk E30) kogukond, mille tootmine lõppes teatavasti üle 20 aasta tagasi.

Kohale tuli ju ~20 autot. Ma kusjuures arvasin, et tuleb isegi vähem.

Minuarvates on see Eesti kohta ikkagi väga hea tulemus. Päris VW klubiga võrrelda ei saa, mis on muide Eesti kõige levinuim automark.

Ma ei tea, et ükski teine selline konkreetsele mudelipõlvkonnale suunatud klubi hetkel Eestis üldse niiipalju toimiks, et suuremaid kokkutulekuid teha,  vast Minidel või Põrnikatel või Defender   ?  Samas nende autosi toodeti mingi 50 aastat ka..

.E30 on nii palju hea auto, et vaevalt keegi nüüd selle nooremapoolsete omanike pärast maha müüs, pigem lihtsalt vanemaks saades prioriteedid elus muutuvad ja üle 20a vana küna putitamine mida me siin suuremas osas harrastame  ei ole just üleliia mõistlik tegevus.. 

Kardan, et võib korraldada mida tahes, väga rohkem ikka ei tule. 

Mida me ikka nuriseme, nende 20 auto seas oli palju väga ilusaid autosid, samuti leidsin sealt tuttavaid, kellega siiani suhtlen.

Muidu ühe ideena võiks tegelikult valida nn rahvahääletusel kõige kenama masina ja selle omanikku autasustada, never-know  vb olla veereb mõni muidu garaazis kopitanud tõeline pärl kohale vms vaatamisväärsus ??

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Võiks olla ka mingi võimalus autosid proovile panna ja korraldada nii, et peatuspaiga ligidal oleks mingi laiem jupp asfalti.

Minul eeskujuna silme ees Ladaklubi suvine camp, toimunud on need kuskil vanal sõjaväealal või vaiksemas kohas (Rutja, Kiltsi, Haapsalu), Kes tahab istub ja grillib terve aja kuskil vilus. Samas on päevasel ajal vigursõidurada maha pandud ja ka organiseeritud kiirendusvõistlus klasside kaupa, tehtud väike võistlusmoment asjale juurde ühesõnaga. Ööbimistasud on sümboolsed (viiekas näkku umbes, eelregamisel soodsam) ja selle raha eest saab auhinnad, vajalikku tehnikat ürituse tehnilise poole korraldamiseks (kasvõi välikäimla :D) vms. Rõhku ei panda ühisele "pikale lauale", vaid pigem ongi et rahvas kokku meelitada ja neile minimaalselt päevaseks ajaks tegevust pakkuda, samas on ajagraafik piisavalt vaba, et igaüks teab mis teeb. Autosid on seal ka kohal olnud max 40, mõnel aastal vähem, 30 ringis. Arvestades foorumi aktiivsust  - minumeelest suhteliselt sarnane siinsega, et ei ole teab mis massiline klubi aga ikkagi täiesti arvestatav ja oma fännidega, siis ka siin võiks sellise osalejate numbri kätte saada idee poolest.

Muudetud , muutis GTA
  • Meeldib 6
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

GTA jutus on päris suur iva- tegemist siiski autohuvilistega, järelikult on autode konkureeriv tarbimine vägagi teretulnud nähtus :D Kuna GTA-l on asi selge ladapäevadelt ja siin on kindlasti veel neid LAADAlisi siis suunaks selle asja neile organiseerida sujuvalt :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kusjuures mul kursavennad 2tk on lada-inimesed ja käisid seal üritusel. Nende sõnul oli asi päris hea.

Muide nad lasid vabaklassi kiirendama ka muid autosid, ma tahtsin ise oma E30nega ka nendega kaasa minna, aga kuna sidur nii peetis siis ei hakanud minema..

Seal oli asi jaotatud klassidesse nii, et ka 01 omanikul oli pinge sõita, samuti jaotati medaleid jne

Samas see nõuab jällegi vähe rohkem korraldamist s.t ajavõtu süsteeme jne.. See oleks tegelikult väga hea mõte. Masin korras sõidaksin ise ka.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ladaklubi summercamp oli viimane kord tõesti kiiduväärt. Aega võtsime tavaliste stopperitega ja siis üks neiu autos lõi ajad arvutisse. Pärast vaadati, kes oli kiirem ja jagati auhindu. Oli ka erinevaid mänge õhtul, õllejoomisvõistlus jne. Pood oli enamvähem lähedal ja ujumas sai ka käia. Telkimisala on piisavalt suur, et mahutada ~50 autot.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Olen ka ladaklubi üritustele sattunud, (vabandan ette ära kui keegi ennast puudutatuna tunneb kuna sellest päris palju möödas ja ei tea kuidas asjad nüüd) aga vähemalt kunagi olid selle klubi üritused ilma vanuselistesse klassidesse määramata ja said kõik läbi kaasa arvatud alaealised huvilised kui ka 5- algava vanusenumbriga inimesed nii et selle kohapealt on asi pigem mötlemises kinni, selliseid üritusi korraldataksegi selleks et lüügastuda saada teiste samas riigis elavate antud margi mudele vms huvilistega tuttavaks vaadata autosid ajada juttu jms.  spad jms jäägu selleks kui kunagi tuleb ntx eesti ja läti huviliste kogunemine. 

 

Ja no vaevalt keegi ennast nüüd nii vanana tunneb et arvab et tänapäeva noored on ikka nii hukas ja et nende ajal olid asjad hoopis ilusamad rohi rohelisem ja taevas sinisem.

 

Ja nn rajapäeva teemaline kogunemine oleks kindlasti huvitavam kui lihtsalt nurgas istumine 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Asi selles ongi, et siin ka ei määrata, kui see minu teha oleks, siis alla 18a siia foorumit ummistama üldse ei laseks ega see facebook pole siin.

See nn rajapäeva sissetoomine igaljuhul etem, kui niisama puuall joomine või mõnel selle vaatamine.

Edit: oo7 ebavajalikus stiilis kirjapilt parandatud minupoolt!!

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Vigurisõit on siin foorumis nüüd piisav olnud! Rajapäevade mõtte tundub mulle mitte eriti läbimõeldud, sest EKBK pakub seda juba 2 * aastas, ja arutelu käib kas mingi suurem rajapäeb uues Sauga ringis tuleb kõne alla. E30 community liiged on sealt alati teretulnud olnud!

 

Ise olen ma mingi määral nõus siin Jõgeva maakonnas midagi korralda, aga selge sõna, alla 25,- E nägu peale ei mängi siin midagi välja. 25 masinad  * 1,5 reisjad ei too isegi 1000,- Euro kassas! Ja näiteks suuremad keskused nagu Voore külalistemaja küsivad tunduvalt rohkem kui seda mainitud summa. Näiteks EKBK sügisgrill´i kasutuses läinud turismistalu küsis 200,- Euro - ja pakus 12 voodikohad ja saun.

 

Minu pool antud hetkel kõik - out & over - kas midagi korralik - või ööbimine kuuse all - teie poolne otsus.

Muudetud , muutis Baur TC
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus