Hüppa postitusse

K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?


m20b20

Kokkutulek  

53 kasutajat on hääletanud

  1. 1. Kokkutuleku teema

    • Oore laadne üritus
      25
    • Rajapäeva laadne üritus
      25
    • Toitlustus-majutuslaadne üritus
      3
  2. 2. Kui kindlasti olen kohal?

    • 99%
      17
    • 75%
      30
    • 25%
      6

See küsitlus on uutele häältele suletud


Soovitatud postitused

Korraldaja kogemus on mul vist olemas, kindlasti leiame Jõgeva maakonnas ka suht palju võimalused. Aga tahan mainida, et teeme võibolla enne siin foorumist selge kuidas eelarvedega on, kuidas ööbimine ja toitlustus käib, jne.

 

Ise olen mängus välja kui kava näeb välja nägu lihtsalt õllejoomine järve ääres koos grillimine ja chillimine, jne. - ja enamus rahvas soovib ööbida telkis või isegi autoistmes, lisaks puuduvad vetsud ja soe dushh.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...

Ee, me ei saa päris eeldada, et korraldaja peaks hakkama meile litse tellima ja lauda katma. Vastasel juhul ei viitsi keegi üritust korraldadagi (mitte et mul selle vastu midagi oleks  :D )

 

 

 

Samuti pole minusilmis mingeid murumänge mõtet mängida ja maitea pereüritust korraldada, oleme siiski ju suuremasosas noored inimised ja kerge pidu kulub ära. Oma perega võib siis minna kuskile spaasse selga masseerima ja pehme madratsi peale koinida aastaringi

 

 

Naudime Eesti suve, ilusaid autosi ja grilli/õlut. Saabki siit pealinnast vahelduseks eemale

 

 

Lisaks vähegi hakkaja mees suudab endale ise naisi kaasa sebida mitte ei eelda et keegi teine seda teeb ;)  

 

Kokkuvõtteks ärme hakka potensiaalseid korraldajaid ära hirmutama mingite nõudmistega ja katsume toreda kokkutuleku jaoks rohkem ise ära teha

 

Eelmine suvi ju asi toimis..

  • Meeldib 3
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Minuvanuses inimesed ei saa jälle sellest joomise esmatähtsusest aru, seda teete enivei iga nädalavahetus, kas siis on huvitavam kui sõidad 200km maha kusagile metsaalla jooma? Mitte ,et otseselt sellele julmalt vastu, aga miskit muud võiks ka teha ,kui ainult p***e maha ja joogid lahti. Ise isiklikult ei joo juba kaua aega ja sellistel üritustel ,kus joomine ja lällamine on prioriteet nr1 ,ei ole eriti miskit teha.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

No ma ei näinud baur tc posti lõpus ka smile'i, aga see on ilmselgelt nali, kui klubi kokkutulekul on organiseeritud toitlustus 50'nele inimesele, nagu pulmapidu? Keegi jookseb kandikute ja kaussidega ringi ja pakub juurde?  Ma parema meelega küll grilliks suvel ja nii palju või nii vähese raha eest, kui ise tahan ja see ei tähenda, et kui on järv ja grill, siis peab ennast kinni tõmbama. Need, kes seda teha ihkavad, teevad seda nii või naa, olenemata kavast või kohast või sellest, kas dušširuum on olemas või ei.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Mina olen käinud baur tc korraldatud üritusel ja e30 labrakaga on vahe ikka öö ja päev. Toitlustus oli rootsi laua stiilis , mitte pulmapidu. Lisaks said köik hiljem panna samamoodi omale sobiva peo püsti metsaall. Ei kujutaks ette, kui seal kokkutulekul olnud inimesed peaks meie stiilis kokkutulekule tulema. Kas teile ei tundu, et see maha istumine ja lihtsalt grillimine on liiga tavaline, mida saavad köik isekeskis teha suvel ja ilma e kolmekümneta.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Eks pole raske arvata, mida suurem mass ihkab :)

Läks meelest veel mainida, see kogunemine oli kahepäevane, kus järgmise päeva pärastlöunal oli ühine tripp lennundusmuuseumi, kuhu minek oli eelnevalt bronnitud möistagi.

Kui ehk möni siinne agar korraldaja ka orgunniks lisaks kohapealsele partyle miskit ühist huvitavat trippi näiteks.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ma arvan ka, et grill ja tsill ongi teema. Minu jaoks pole ka joomine oluline, aga heas seltskonnas, kus jutuainet jätkub, on see pigem kaasnev nähtus, mitte eesmärk. Raamitud üritus pigem mõne muu margi või mudeli rida.
Muidugi ei ütle, et meie kokkutulek peaks olema mingi joomaläbu, lihtsalt parimad üritused tekivad tavaliselt vabakavas.

  • Meeldib 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus