Hüppa postitusse
  • 0

Differ ei unda vaid sahiseb


Samur

Küsimus

Tere!

 

Probleem on siis 1.6i automaadiga. Tõestes tagumise otsa üles ja kuulates kostub ebameeldiv sahin, diffri kardaani poolsest otsast. Heli võimendub tagasilla raamist, kuid algallikaks tundub olevat ikkagi differ. Diffri õli tundub kuidagi LIIGA puhas ning kardaani poolt loksu ei tähendanud.

 

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 7 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Õli tavaliselt peakski puhas  ja läbipaistev olema.Eriti kui on millalgi õli vahetatud ja sete põhjast välja pestud.

Sahisema hakkab näiteks kardaani poolse otsa simmeri ja võlli metallist (tolmu)kate,mis vanadusest ja sodist üles paistetab ja metall vastu metalli hõõrub.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Vabandan, et teemat kaaperdan aga mul umbes sama mure. Kuid lisaks sahinale on difris lõtk ka sees - käiguvahetusel ja sidurdamisel saab koguaeg kolksu kätte. Ühesõnaga, kas seda lõtku annab välja ravida või on lahenduseks ainult uus differ? Typ 188, 3.73 lahtine. Muid võõraid helisid ülekanne samas ei tooda, pole mingit undamist ei kiirendusel aga aeglustamisel. Ei tahaks väga peale lennata kui ei tea mis täpselt teen. Ladal sai näiteks lõtku välja kruttida küll otsamutrist aga raip hakkas peale seda gaasi mahavõtmisel trolli häält tegema. Kellelgi kogemusi?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus