Hüppa postitusse
  • 0

K: mure..324d sööb genekarihmasid


Renx

Küsimus

Tervist, mure siis selline, et mu 324d "sööb" genekarihmasid.Hetkel mingi 1000km peale juba 3 rihma ribadeks lennanud.Genekas viltu ei ole ja ei logise nagu paljudel.Rihmarattad ka kenasti sirged ja jooksevad otse. Pole küll enam neid rihmasid käepärast võtta, et kõrvutada, aga kõik 3 läinud täpselt samamoodi...rihmal üks koht mingi 5-6cm hammastest tühi ja välja veninud ja siis paar cm vahet ja paar-kolm hammast puudu...ülejäänud rihm ilus kena.Kõik rihmad ostetud automaailmast ja tootjaks mingi DAYCO. järgmiseks võtan kuskilt Contitech-i rihma ja proovin, aga usun, et viga ikka kuskil mujal :@ ...kellegil ideid?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 10 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Ei päästa see conti. Mul endal sarnane mure rihmadega ja samuti jooksevad kõik rattad sirgelt. Mul siis td, kuid see ei oma tähtsust.. Paari kuu jooksul rihm on kindel kulu. Ise arvan, et ilmselt on rihmarattad kulunud ja seetõttu sööb ära. Pole ise ka mingit muud lahendust leidnud, kui rihmasid vahetada. 

Ilmselt see 2eur mõne kuu peale rihmade kulu on ikkagi odavam, kui kõik uued rihmarattad.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus