Hüppa postitusse
  • 0

Kuidas teha väljalaske heli valjemaks ja sportlikumaks?


Willard

Küsimus

Olen kuulnud, et saab ka püti seest tühjaks teha...on võimalus kat vahelt ära võtta...saab paar auku kuskile teha...aga milline neist on kõige effektiivsem ja mõistlikum? Mul bensiin-kat ja kat on suht läbipõlenud (sellest ka CO-tase kõrge??)
Milline variant kõige mõistlikum oleks teiearvates, et jääks suht budget...ei tahaks ka raisata mingi riisipilduripeale sinna taha.
Ja sportpütti ei taha seepärast uut, et tahaks säilitada need m20-ne hääled. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 11 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Puuri viimasele summuti pütile 4 auku, nii umbes 6mm läbimõõduga. Kaks tükki summuti peale poole ja kaks tükki allapoole.

Siis mõnda aega sõida ja siis võta see viimane pütt ja viska prügihunnikusse ja pane sportsummuti alla, siis saab õige hääle...

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Üks variant originaal pütti sportlikumaks teha oleks installeerida väljalaske otsa Nike sokid. Säilib ka originaalne M20 hääl.

asjalik soovitus, aitäh!

Aga ma ise arvasin ka et kat vahelt on parim lahendus

Muudetud , muutis Willard
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

tegelikult ega ma ei taha norida, mäletan küll, kui ise noor olin. Ma usun, et kati eemaldamine ei anna sulle seda häält, mida sa otsid, vaata pisut ringi, viisakaid sportpütte liigub ca 40 euri eest juba. Näiteks Mufflexi omad. Jäta katt ja resod alles, saad ülevaatusele ka kergema südamega minna.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kui ainus soov on Siriuse eest lahkumisest häälekamalt teada anda, (võimsuse kasvust ei räägi selles mõttes, nagu tglt ka need x-aretistest summutisüsteemid) siis katseta alguses näiteks koonusfiltriga :D Odav, lihtne - ainus miinus et hooldamata koonukaga võib õhulugeja temp. anduri niidi tuksi keerata.

 

Eks ta ole siin osadele väike nostalgiavärk jah, minul su vanuses bemmi polnud aga Ladale sai ka kõigest kättesattuvast ehitatud nii väljalaset, õhufiltrikorpuseid ja mida veel. Üürgas mis kole, aga reaalne nobedam liikumine hakkas alles peale mootori kapremonti ja sportnukaga katsetamist :D

Muudetud , muutis GTA
  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Ok ma jalutasin t'ana soomes Honk-Kongis ringi ja j'ain siis ka auto vidinate riiulite juurde seisama ja seal oli yks huvitav vigur mis oma ehituselt kohe kutsus uurima et mis kuradi jubin see veel on.Sildilt lugesin v'alja et teeb auto summutist tuleva h'aale sportsummuti omaks ,maksab 6 eur ainult midagi kui nyyd 6ieti meelde j'ai. Meenutav siis v'aikest koonus lehtrit milles nagu mingi viile moodi asi p6hjas ja kinnitused ka kaasas k'aib siis l6ppupyyti torude sisse.V'aga pull asi igatahes oli ,hea trejali t'oo.

Muudetud , muutis hiis
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus