Hüppa postitusse
  • 0

Kas on võimalik/mõtet taastada?


Willard

Küsimus

Sellele küsimusele on 9 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Selle vasakpoolse nurga alt on asi päris hapu. Siin tuleb kas doonorauto küljest tükke lõigata, uued osad osta või ise midagi aretada. Taastada pole seal enam midagi, tundub et rooste on juba läbiv ja see tükk tuleb välja lõigata. B-osana neid tükke saada pole. Tagumine paneel ehk õnnestub saada, aga tiibadega on lootusetu. Müüja juttude järgi õnnestus mul euroopa ladudest viimane sedaani parempoolne b-osa tiib saada vasakut ei kuskil. kasutaja Iffmees pakkus mulle parandatud tagapõlle ühe avariilise sõiduki küljest, võta temaga ühendust.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

kes siin tervest küljest midagi rääkis? Minu FL kupee küljes nägi asi väliseltvüpris sarnane välja ja päästa polnud seal enam midagi. Terve see karp oli nii mäda tagant, et selle taastamine oleks läinud kordades keerulisemaks, kui doonori/b-osa küljest korraliku tüki lõikamine.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Sama asi läbi elatud, enne oli selline:

0102248329f7ec3.jpg

Pärast sai selline:

0104116821ea459.jpg

Igatahes mõistlik keevitaja teeb asja päris korralikult ära. Mul oli ka üks tagumise stange kinnitus täiesti läbi, mis aretati sinna uus.
Kalliks asi ei läinud ja ühtegi tagumist plekki endal kusagilt võtta polnud, seega kõik aretati mingi teine teema sinna (vana alumine äär lõigati põhimõtteliselt ära).

Muudetud , muutis siimp
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus