Hüppa postitusse
  • 0

Veermikuosade ja põhja värvimine ning kaitsemine


Chulo

Küsimus

Sellele küsimusele on 17 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Hetkel ongi tükid liivapritsitud, nüüd mõtlen mida edasi teha. Galvaanika variant on ka täitsa olemas. Aga mis siis galvaniseeritud tükkidega teha? Need tuleks ju samamoodi millegagi katta? Mis veoka värvi all silmas pead (mõni konkreetne näide)?

Muudetud , muutis Chulo
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kui sul pritsitud asjad niisama seisavad siis tõmba roostemuundur v midagi peale et rooste pooripõhjadest ja nurgatagustest kohe välja ei pressiks.

Kui korralikult galvaniseeritud siis seisab ka niisama aga võid näiteks üle lakkida.

Veoka sarjad on olemas,mille värvi koostis  erinev tava värvist.Tahad mingit näidet värvitud asjast?

Muudetud , muutis valgma
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Pigem mõnest tootest konkreetset nimetust vms. Kui värviipoodi (tõenäoliselt Devori või Pintaväri) lähen siis oleks kohe hea mingit konkreetset asja küsida.

Igasugustesse spray toodetesse olen oma usu juba ammu kaotanud, tahaks korralikult ja heade asjadega ära teha, et endal ka süda rahul oleks.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Hetkel lähen seda teed, et alla läheb pulbervärv ja lasen mingi kivikaitsega kriitilised kohad üle. Sõber lasi oma krossika veljed pulbriga üle värvida ja peale üht hooaega pole neil küll midagi viga. Asjad on sisuliselt kivirahet saanud ja pole neil häda midagi, mõni heebli jälg on ainult peal.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Liivapritsimise ja värvimisega tegeles inimene, kes sellega igapäevaselt leiba lauale toob. Väga ei muretse selle pärast :D

Tõsi küll, esimese liivapritsimise teostasin ise. Nägin ikka kurja vaeva, et see tehases peale lastud kummi laadne moodustis maha saada. Lõpuks võtsin pitsi kätte ja põletasin maha ja seejärel lasin liivapritsiga üle.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Pulbervärvi ei tasu mingil juhul auto juures kasutada. See on küll tugev, aga habras. Metalli liikumise t6ttu tekivad värvi mikropraod, kust hapnik alla pääseb ja roostetamine algab. Velgi võib veel teha, sest neid saab asendada, aga kereosi küll ei tasu teha.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Väidetavalt on ka pulbervärve erinevaid.

Kui ma mainisin, et olen foorumitest lugenud, et pulbervärviga ei kõlba teha auto osi, läks tüüp päris marru ja ütles, et see on jälle tüüpiline foorumlaste pseudoteadus.

Muudetud , muutis Chulo
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Tõstan ajalooraamatu sügavustesse uppunud teema. 

 

Soovin lihtsalt informatiivses mõttes teada, et kas ka pulbervärvimisele on mingine alternatiiv olemas? Näiteks mingi kindel spreivärv või pintsliga peale kaetav värv, mida võiks kasutada sillaosade värvimiseks kodustes tingimustes ? 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus