Hüppa postitusse

Tagasilla camber ja toe plaadid


Chulo

Soovitatud postitused

Tervist härrased rullijad.

Kuna enda tagasild on vaja reguleeritavaks teha, siis lasen valmistada sellised detailid nagu juuresolevalt pildilt näha. Kui kellegil on soovi, siis võib sellest märku anda siia teemasse, mida rohkem neid tellin, seda odavam lõppkokkuvõttes tuleb.

Camber%252520e30%252520rear.JPG

 

Edit! Kuna kevad on tulemas, siis on tekkinud jälle mõni huviline komplektidele.

 

Hetkel on huvi üles näidanud järgmised kasutajad ja enamusel ka makstud:
Penu

Mart

Arxman

MLU

Riho

4X4 IX
Eix22
Muffka

 

Uus tellimus sisse antud ja hinnaks jääks 35€ komplektile (8 plaati).

Muudetud , muutis Chulo
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Pilt on illustratiivne, st et mõõdud pole päris õiged, aga point jääb samaks. Teen tänase päeva jooksul õige joonise solid edges valmis ja pildi siia konkreetsest asjast.

Kasutada saab E39 tagumise alumise õõtshoova ekstsentrik polte, mis võimaldavad 7mm parandust. Mina sain poldid Saue lammarist 8 euro eest. Kel soovi võib tutikad 40+ € eest osta.

 

Edit: Asi peaks siis tegelikult selliste mõõtudega olema.

orig_28265365_OqnL.jpg

Muudetud , muutis Chulo
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

No ma arvan, et riho hinnast peaks odavam tulema. hetkel olen teinud päris mitmesse kohta päringu, aga vastuseks on alati, et nad ei töötle musta metalli. Paar kohta pole veel vastanud ja kõige parema hinna saan ilmselt sõbra käest, aga see venitab vastamisega juba reedest saati. Midagi pole teha, hõivatud inimene ja pole aega tühjade asjadega tegeleda.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Nii!

 

Esimese proovipartii hinnaks 3.75/tk, ehk siis auto komplekt 30€. Kes on sellise hinnaga nõus võtab minuga PS teel ühendust!

Kuna oma taskust ei kavatse neid maksma hakata, siis võtan komplekti eest 100% ettemaksu + posti raha. Tallinna ja Rapla piires võib ka käest kätte tehingut teha.

 

Panen asja lukku 5.september kell 22:00 ja hetkest mil plaadid tellimusse lähevad kulub nende valmimiseni 2 nädalat.  Kes eelmainitud kriteeriumeid (ettemaks) antud kuupäevaks ei täida, jääb ilma.

 

http://www.e30tech.com/forum/showthread.php?t=80410

 

Seda teemat vaadates, pm 2+ korda säästu.

 

 

 

Edit: Kuna osadelt teenusepakkujatelt pole veel hinnapakkumist kätte saanud, siis on võimalik, et hind võib veidi paremaks minna.

 

Seega, kes peale hinna kuulmist ikka veel asjast huvitub, võtke ühendust.

Muudetud , muutis Chulo
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Vaata eelmist postitust, seal on link olemas. Vastuste seast leiad erinevaid variante sellest kuidas keegi on teinud.

 

Need plaadid lähevad õõtshoova sisemise ja välimise kinnituse külge. Originaalis on seal tavalised poldid, mis ei võimalda tagaratta kallet ega kokkujooksu muuta. Need plaadid võimaldavad sinna paigaldada ekstsentrik poldid.

Sisemise kinnituse külge keevitatakse need plaadid nii, et need lubavad mööda vertikaaltelge poldil liikuda, muutes seega ratta kallet. See on eriti vajalik madaldatud autodel, sest nendel läheb sillageomeetria tuksi ja ratta kalle liiga suureks. Tugevalt madaldatud autodel soovitan plaadi paigaldada nii, et ovaali algus jääb originaalist kõrgemale, vastasel juhul ei pruugi antud komplekti pakutavast 7mm-sest reguleerimismaast piisata. Võib panna ka lihtsalt silla kalde reguleerimiseks sisemistele kinnitustele komplektid, aga siis võib juhtuda, et kallet reguleerides läheb ka kokkujooks paigast.

Välimised plaadid keevitatakse sillatala külge nii, et need lubaksid poldil mööda horisontaaltelge liikuda. Mina plaanin veel välimise kinnituse veidi kaldu lasta, et puks jääks loomulikku asendisse.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus