Hüppa postitusse
  • 0

Otsin inimest, kes M42 juhtmestiku ühendaks


siimp

Küsimus

Oleks tarvis Tartus või selle lähistel asuva isiku abi, kes aitaks M42 (e36 pealt päris 318is mootor) juhtmesiku e30 (algselt 316i, m40b16) peal ära ühendada. Mootor ise peal ja kõik muu koos, juhtmestik laiali. Töö saab tasustatud.

Muudetud , muutis siimp
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 13 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

kui ews -iga aju siis ühenda palju tahad kui immoplokki ja võtit pole, käima ei saa. või siis saadad aju jyrisoo juurde ja lased ews eemaldada.

kui ilma ewsita aju siis võta mõlema auto juhtmestiku skeemid ette ja ühenda ära keerulist midagi ei ole, ise jamasin talvel ühe lätlaste e34-ga millele läks m57d30 kahe turboga peale too oli küll piisavalt ajamahukas et kodus mitte ette võtta

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Vanematüübi mootor on, ilma EWS-ita. Ja M42 (mul e46 on N42, sellepärast kirjutasin vanast harjumusest selle, tänud tähelepanu juhtimast). Hetkel probleem selles, et kui enne olid n.ö. emane ja isane pistik (mootoripoolt tulev otsik isane), siis nüüd on mõlemad emased (mootori poolt tulev x20 otsik ka emane). Eks täna lähen uurin paari IS-i tartus ja äkki saan targemaks aga seniks otsin endiselt inimest.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

X20-l ongi pistik tagurpidi, st mootori pool on emane. Põhimõtteliselt sama skeemi järgi läheb kokku nagu m50 mootori juhtmestik. Ülevalpool antud pinnide konfiguratsioon on täitsa adekvaatne ja selle järgi ühendades peaks asja tööle saama. Lõika oma m40 otsast pistik maha ja kaardista ära mis pinni alla mis värvi juhe läheb, seejärel tee sama x20-ga ja tinuta vastavat värvi juhtmed omavahel kokku.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Nagu juba mainiti siis pinnide väljanoppimisest pole kasu, c101 on mootori pool isane, aga x20 emane. Sellepärast tulebki lihtsalt maha lõigata mõlemad mootori pistikud. Selle mootoripoolse c101 pistiku saabki oma m40 küljest ja tinutab kokku m42 juhtmestikuga. Ei mõelnudki seda, et kere juhtmetega otse kokku tuleks tinutada :D ma ei tulnud selle pealegi, et keegi sellest niipidi võiks aru saada... Minu viga, kehv sõnastus järelikult.

Muudetud , muutis Chulo
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus