Hüppa postitusse
  • 0

Bena pumba relee


Aaro

Küsimus

Pump ei hakka tööle koos releega. Sildasin 30 ja 87 omavahel, ning pump hakkas tööle ja auto käivitus. Siit ka küsimus, kuidas kontrollida relee korrasolekut. Nagu ma aru olen saanud võib läbi olla ka pearelee nn. DME relee, kuidas teha kindlaks kumb neist on küpse. Või siis viga mujalt juba edasi otsida, ning releed välistada.

Pumba relee on selline 7 pinniga : http://www.turnermotorsport.com/p-19418-13631714195-bmw-part.aspx

Suht kallis detail, et lampi ostma hakata, enne kui pole kindel, tema mitte korrasolekus. Kas kuskile voolu peale lasta, ja klõpse kuulata või midagi?

Ei ole võimalik, "laenata" korras releesid.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 8 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Tegemist ilmselt 323 releega. Ise ka sellega pead vaevanud. Üldiselt peakski see relee olema ühendatud versioon nendest kolmest eraldiseisvast releest, mida tavaliselt rullika kapoti all näeme. Kuna see aga ei toiminud, siis tehti hilisematele versioonidele iga asja jaoks eraldi relee. Kui releel kaane maha võtad, siis näed, et seal sees trükiplaati ja seal peal olevat kütusepumba releed. Käivitades peaks kontaktid kokku tõmbuma. Võimalik, et ühendus pole hea ja kontaktid sädelevad või ei tõmba üldse kokku. Teine variant on, et trükiplaadil külmjooted. Ka võib olla seal mingi halb ühendus, mis põhjustab relee mähise ülekuumenemise, mistõttu mõned elutähtsad asjad seal sulama hakkavad. Kui korpuse maha võtad, siis näed, mis sees toimub

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Leidsin oma pdf materjalidest õpetuse. Lisan ka siia, et teistel kellel vaja saavad kätte.

1j12u.jpg

 

Kontrollimine multimeetriga:

süüde sees mõõta voolu pin 15 ja mass - peab olema aku vool

süüde väljas mõõta takistust pin 31 ja mass

starterit andes pin 50 ja mass - peab olema aku vool

 

Mis muidugi huvitav, Bentley annab õpetuses, et tuleb pumpa kontrollides sillata 30 ja 87B mis minu autol ei teinud piuksugi ja skeemi vaadates nagu ei tohiks tehagi, kuna pump ei saa voolu.

Kas olen õieti aru saanud?

Ülejäänud kontrolli tegin läbi, ning kõik funkab, seega läbi relee. Homme peaks uue relee kätte saama siis selgub aga alles tõeline tõde. :rolleyes:

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus