Hüppa postitusse
  • 0

K : Rohkem infot e30 kohta..


K3n0r

Küsimus

Sellele küsimusele on 13 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

tüüpvead- kere, kere ja veelkord kere. lihtsam loe eix22 kupee teema läbi tehnika on kergesti asendatav/parandatavkuid kere nõuab vähemal suuremal määral investeeringuid.

vanusest tingitud kulumine kõigel mis liigub amordid vedrud, mootoritel nukvõllid jne. kui ise eriti tehnika soonega ei ole võta pigem e36 kuna sellega lähed lihtsalt teenindusse, e30 puhul jätab töökodade oskusteave soovida

juppide koha pealt on väga odavad ülal pidada

Muudetud , muutis kotkas1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Eixi auto oli algselt varuosadeks plaanitud, seega pole päris hea näide. Keretööde puhul on ülevärv kõige väiksem probleem kui tahad teha nii, et värvi all on metall mitte ehitusvaht ja pahtel. Viisakas seisus keresid siiski kohtab veel siinseal.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Ära looda midagi :)

Peale laialilõhkumist on enamus kered sellises seisus nagu minuoma seal teemas, nüüdseks on põhi ja koopad ka mastiksist paljad ja seis üldkokkuvõttes päris hea ikkagi. Vahepeal olen päris palju "häid" keresi näinud / vaatamas käinud ja no seisu absoluutselt pole. Minuoma veel reaalselt ühes tükis, pole kereplekke varem vahetatud ja samuti kõik sirge ja avariivaba. Kui kaheukselist ihaldad, siis kindlasti tasub vaadata tagumisi koopaid nii seest polstri tagant, kui ka koopast. Seda tuleks muidugi ka teiste keretüüpidega teha. Enamasti väljast on nad kõik siledad ,koopad porised ja mustad, kui otseselt auke sees pole ja varem selliste autodega kokku pole puutunud, siis jääb sul pool roostest nägemata.

Kõik oleneb ka sinu nõudlusest ja tasemest, väga paljude jaoks oleks näiteks see minu kere "rooste puudub" variant, kui nähtavaid auke pole, läheb lihtsalt uus värv selga ja elu nagu lill :)

Ma olen siiani väga väheseid autosi näinud, millega võiks rahumeeli kulgeda ja ei peaks samamoodi pulkadeks kakkuma, nagu see auto seal teemas.

Edu otsingutel.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Ega ei hakka jah lootma , lootus on lollide lohutus :D . Mõte oli ikka ja , et teen samamoodi korda , koos keeviutsega.Aga kui ostma lähen siis ikka tahaks vaadata mis põhja all ka toimub.
Mulle üldse ei meeldi kui roostet , ja läbivaid auke on.Aga tänud , loodan et leian midagi sobivat : )


Ahjaa ,veel üks asi , kust te kõik peamiselt juppe tellite? kindel lk olemas ?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus