Hüppa postitusse
  • 0

K: mure el. akendega


Renx

Küsimus

Tere, mure siis selles, et 4-st elektriaknast töötavad ainult kõrvalistujapoolsed.Juhipoolsed ei tööta...kui tõsta juhipoolsed lülitid kõrvalistujapoole, siis ei tööta need ka....ok, asi oleks lihtne(lülitid pekkis)...aga juhipoolsed ei hakka teisepoole lülititega tööle! juhipoolne tagumine teeb veel nii, et kui vajutada konsoolist akent alla, siis tõmbab ukse peal lülitil valguse kustu, mootorid aga paraku tummad.Kas tõesti nii, et 2 lülitit ja 2 tõstukit korraga pekki läinud.Ehk kellegil targemal ideid? B)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 5 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Suured tänud.Auto eelmine omanik ütles ka, et puhastas lüliteid ja hakkas toimima.Proovin siis lülitid seest+lüliti klemmid ja pistiku klemmid ära puhastada ja vaatab mis saab :rolleyes:


To Eix: ukse ja piilari vahel siis purunenud?...eks pean need kohad ka üle vaatama. Pmst saab ukse sees mootorit ju otse voolu andes ka proovida?...et välistada mootorite probleem? :rolleyes:

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

otse saab ikka voolu anda, polstrite mahavõtt suht lihtne ,ära ainult kilet hiljem unusta, muidu salong võib hiljem uputada :)

Seal piilari ja ukse vahelise kummi sees on tavaliselt katki.

Lülitite klemmid väsivad ära küll, selliseid lüliteid ka läbi käinud, peab kõvasti vajutama jne,

uued peaks e partsist 16e tk kätte saama.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus