Hüppa postitusse
  • 0

K: Tartus velgede sirgestamine pluss värvimine


-Kaido-

Küsimus

Tervist!

Täna tuttavatele tean, et normaalse hinnaga saab velgi sirgestada võru tänaval, kuna ise sinna veel jõudnud pole siis küsiks paar küsimust.

Tahaksin siis oma veljed lasta ära sirgestada, vanad värvikihid maha lasta (neid on päris mitu kihti ja erinevad) ning siis pulbervärvida ja lakkida.

Küsimus olekski selles, et kes sellise asja Tartus ära teeks (kui üldse on selline ettevõte olemas)? Eelistan tugevalt kvaliteeti ning et kõik saaks tehtud ühes kohas.

 

 

 

Ette tänades,

Kaido

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Alusta sellest, et veljed vii sinna võru tn. sirgestamisele, normaalne hind ja töö korralik. Edasi on juba enda valik, et mis kvaliteeti taga ajad. Proovisin alguses ka ise klaaskuulpritsiga Numbatis aga kuna velgesid oli korduvalt värvitud, siis see klaaskuul seda jama maha ei võtnud. Seejärel viisin Tõrvandisse liivapritsi, kus välimine osa (mida hiljem poleerisin) kaeti kinni ja muu tuisati puhtaks. Seejärel värvis endal sõber ära ja tulemus igati hea (neid värvijaid leiab tartu peale küll). Kui raha pole takistuseks, siis seal samas Tõrvandis see liivapritsiga tegelev asutus värvib ka, neil oli vist mingi 3 kvaliteediastet seal pakkuda. Sai kohapeal erinevaid tulemusi vaadata ja siis selle põhjal otsustada (midagi meeletult kallist muidugi polnud aga eks on ka odavamaid kohti).

Muudetud , muutis siimp
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

OÜ Priaal (Tamme 33, Tõrvandi - http://priaal.ee/kontakt/). Minul oli kokkuleppehind, kuna oli vaja teibiga katta ja natukene peenemat tööd teha, aga isegi siis ei olnud midagi väga kallist. Ilma eriliste tingimusteta tuleb kindlasti odavam. Kodulehel on mingid hinnad ka toodud: http://priaal.ee/teenused/velgede-too-hind/

Enda omadega polnud mul kiiret ja seda ütlesin ka neile kohe, seega ooteaja kohta ma midagi öelda ei oska. 

Muudetud , muutis siimp
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus