Hüppa postitusse
  • 0

Katuseluuk ei toimi!?


MPO

Küsimus

Ehk on siin kedagi kes aitaks mul lahendada suure probleemi elektrilise katuseluugiga. Nimelt mootor ei taha tõmmata ega lükata  JUHIpoolset liugurit siinil. käib väga tuugalt., käega kaasaaidates liigub vaevaliselt  lisaks teeb mootor avamise või sulgemise käigus vahepeal klõpsu ja siis kiilub korraks kinni ning pean korraks nupu lahti laskma ja siis uuesti pushima, et süsteem hakkaks taas kuskile poole käima.  AGA just JUHIPOOL, teine pool liigub siinil kenasti. MILLES võib asi olla, olen juba 2 päeva ajusid ragistanud ja auto kokku panek  venib kahjuks tänu sellele meeletult, tahaks juba tänavatele sealt garaazist pääseda, seega loodan väga teie abile.

 

Ise olen 1)vahetanud siinid, eelmised olid kõverad, lootsin et asi ehk selles aga...2)puhastasin siinid, määrisin silikoonõliga kokku ka. 3)tross on ühestykis, ehk siis tundub terve, kui siis aint veidi kõver mõne koha pealt.

 

Kas asi võib olla selles, et see hammakas peab olema täpselt keskel mis neid trosse välja ajab ja sisse tõmbab, seda lugesin kusagilt neti avarustest? või mida ma tegema peaksin...minul mõistus otsas?

 

Ette tänades Madis

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 5 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

käega katsudes liiguvad, sellesmõttes,et olen neid mitu korda kõrist välja tirinud, ja uuesti tagasi ajanud. kui selle julla mille kylge luuk kinnitub siinide küljest ära võtta siis mootor justkui tõmbab trossi sisse ja ajab välja aga vahepeal katkestab nmootorit ja siis kui uuesti nuppu all hoian, hakkab jälle liikuma.

Aaa ja kas nende siinide TAGUMISED otsad peavad minema nende katuse all asuvate metallist kronsade alla või peab sellega kohakuti olema või koguni nende peal asetsema. need kronsad asetsevad u. tagumise istme kohal, kui kaugust arvestada luugi tagumisest servast.hea oleks mõne teise auto pealt vaadata, aga kurat pole teist:S

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Need pikad siinid lähevad seal tagumises otsas ikka vahele.

Mootori töö kohta juba ütlesin sulle ju, et sellel on lõpplülitiga reziim mis on sul paigast. Reaalselt peab see ühe pealhoidmisega lõppu jooksma ja siis ise välja lülituma, ilma et peaks mitu korda klõpsutama. Sama asi on kinni ja luuk üles asendis. Näpp peab muidugi nupul olema koguaeg, automaatikaga see luuk veel pole :) Sellega ära vaeva pead enne,kui saad luugi liikuma. Lisaks on mootoril sidur, mida saab peale keerata, aga ka seda pole väga mõtet näppida, enne kui asi on lahenduse saanud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus