Hüppa postitusse
  • 0

m20b25 klõbin(tiks)


matu665

Küsimus

Auto e30 126kw
Mure siis selline ,et soojalt klõbiseb(tiksub)..külmalt mitte.
Kaane remont tehtud. Klapisääre tihendid, nookurid, nukvõll jne mis vahetust vajas vahetatud.
Õli castrol ,proovitud ka valvolini.
Klapivahe külmalt 0,25
Mõistus puhta otsas

Pihustid korras.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 18 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Kuidas õlisurvega on? Ühendaks mehhaanilise manomeetri külge ja mõõdaks soojalt survet. Tühikäigul ette nähtud 0,5-2bar, pööretel 4-6 bar.

 

Teiseks, oled veendunud, et klapivahed õiged? Kui klapid värskelt soveldatud (mitte mõõtu lõigatud) võivad esimese paari tuhandega vahed natuke paigast minna, tasub üle kontrollida.

Muudetud , muutis GTA
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

survet tasuks mõõta küll. Vb kui õli vedelam ei jaksa pump niipalju peale anda kui vaja.Samas vaatasin ja voolab ilusti alla mööda õlitus kanalit

Kus august seda survet mõõdetakse?

Muudetud , muutis matu665
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Üks asi on kulunud pump ja teiseks on kulunud liugpinnad, kuhu vahele õli pressitakse. Sinna kaob õlisurve lihtsalt ära ja kuigi pump võib olla okoo iseenesest siis õli pressitakse pindade vahelt välja, paratamatult jäävad mõned osad nälga ja hakkavad selle peale häält tegema.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

No mõelge nüüd loogiliselt kaasa seltsimehed :P Kui omanik kirjutab, et külmalt ei tiksu ja soojalt tiksub, siis peab ju olema mingi mehhaaniline probleem, mis ilmneb  kui õli muutub vedelamaks ja ei pehmenda enam detailide omavahelist kolkimist. Kui on vastupidine lugu (külmalt lärmab ja soojalt jääb tasasemaks) on tegu erinevate metallide soojuspaisumisega. Näiteks kolvisõrmed. Või on hoopis õlifiltri tagasivooluklapp vigane. Kogetud asi.

 

M20 mootor on tolerantsis olles täiesti vaikse käiguga, olen oma silmaga näinud alla 200k sõitnud M20B20 mootorit ja see paitas küll kõrva. Mootoril ja mootoril on vahe, ei saa sedasi üldistada.

 

 

Mis viskoossusega õli kasutad? 10W40? Kui kahju pole, siis võiks proovida mingit õlilisandit (Xado). Vahel aitab, vahel mitte.

Muudetud , muutis GTA
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus