Hüppa postitusse
  • 0

P: Moto läheb keema.


zero

Küsimus

Tere.

 

  Mure siis selline, et hakkasin töölt koju minema ja vaatasin et auto all on mingi laik. Tegin siis kapoti lahti ja radika alt oli kõik märg, Vaatasin vedelikku ja seal paisupaagi põhjas oli veel veidike näha sedda....mõtlesin et ah, sõidan lähimasse tanklasse ja valan peale. Temperatuuri seier hakkas järsku tõusma, ning keerasin soojenduse põhja, nii sai sõita lähima tanklani. Siis valasin oma paagi täis jälle.... u 2.5L ja hakkasin kodu poole sõitma, ning keerasin salongi soojenduse külma peale. Nii kui koju jõudsin ja auto ära keerasin, hakkas sealt paisupaagi korgi vahelt välja ajama päris korralikult.

 

Muidu mul oli ostes ka taoline teema, siis vahetasin termostaadi ära, ning asi sai korda. On võimalik, et kogu talve seistes on termostaat kinni jänud, ning tuleb jälle uus panna? Või võiks midagi muud vaadata?

 

Ette tänades,

 

 

 

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Ma siiski nii halba asja ei usu :) Pigem on termostaat õhtal omadega, sest kui küte põhjas, siis saab sõita, ning pole mingit probleemi....aint pikapeale hakkab suht palav :D

 

Tänud kõigile kes kaasa mõtlesid ja mõtteid jagasid :BMW:

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Lugedes mõnda teist sinu postitust, siis selgus, et tegu on  M40 mootoriga,  siit  ka küsimus, kas  veepump on korras ? Ega  ei ole juhuslikult plastiklabaga pump ? Kui nii, siis  võid selle maha võtta ja kontrollida seda, et  kas  labad on  võlliotsas kinni. Või  saad  liigutada võllipeal.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus