Hüppa postitusse
  • 0

324 D küttesüsteem


moosipall

Küsimus

Küsimus siis selline et kas sellisel isendil on etteandepump ka või ainult kõrgsurvepump ? Mismoodi küte filtrini peaks tulema, kas kõrgsurvepump tõmbab vaakumiga või on veel mingi pump kuskil ? Mure selline et lampi suri välja ja enam käima ei lähe, küte ei jõua filtrinigi, ja küte otsas ei ole.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 5 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Tegin selle läbipaistva vooliku lahti mis filtrist läheb kõrgsurvepumpa ja puhusin filtrisse ning paagis hakkas ilusti mulisema, et torustik peaks terve olema. Aga kui puhusin sinna voolikusse mis pumpa läx siis ei jõudnud puhuda , ei käiates ega pihustit  lahti tehes, ei tõmba ka nagu mingit vaakumit. Kas seal mingi klapp võib jamada või mis veel võiks olla ?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Pumbal siis kyljes magnetklapp, keerasin maha ja proovisin see toimis, kuigi peale selle tagasi panekut mingi aeg nagu tõmbas juba kytte ülesse ja siis mingi hetk jälle ei toiminud. Kas see klapp võib jamada või on nii et kas töötab või siis ei tööta üldse ? Kas pump võib niimoodi saba anda et varem mingeid märke pole ilmutanud et hakkaks otsa saama, käima läx koguaeg poolest pöördest ja tõmme ka koguaeg sama olnud. Suri lihtsalt lampi välja ja enam ei tee piiksugi, kütet ülesse ka ei tõmba.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus