Hüppa postitusse
  • 0

aku tühi ja pakiruum lukus


kaarel

Küsimus

Nonii - käisin mina mõned päevad linnast ära ja tagasi jõudes avastasin, et olen oma aku tühjaks lasknud. Kuidagi sain võtmega salongi lahti nii et ligipääs kapotialusele on täiesti olemas, kuid pakiruumi lukku -kus asub ka aku - ma keerata ei suuda. 

 

Kellelgi on mingeid häid ideid, kuidas edasi tegutseda, et avaneks kas pakiruum või siis kas on mingi koht otse mootoriruumis, kuhu saaks voolu lasta?

 

Autoks 1991 325iX

 

Ette tänades

Kaarel

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 5 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Kui pakiruum kesklukuga avaneb, siis võid ju starteri juhtmele voolu peale lasta ja sel moel mingigi vooluringluse saada. Kas rullil kapoti all "aku klemme" ei ole nagu E46-l?

 

Guugeldades tundub, et on. Selle koha peal kus osadel pillidel aku asub (ees paremal) peaks olema aku terminal, kuhu saab täkku anda.

Muudetud , muutis Chulo
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Tänud soovituste eest!

Jõudsin oma käikude jaoks juba teise auto laenata ja ühtlasi tekkis mõte esimese hooga püüda elektrisüsteemi säästa ja proovida asi käima tõmmata. Kogu loo moraal on igatahes see, et pakiruumi peab võtmega sisse saama.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

 Kas rullil kapoti all "aku klemme" ei ole nagu E46-l? Guugeldades tundub, et on. Selle koha peal kus osadel pillidel aku asub (ees paremal) peaks olema aku terminal, kuhu saab täkku anda.

 

Nii see kokkuvõttes lahendatud saigi. Tänud abi eest.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus