Hüppa postitusse

M: e21 320/6 1979, automaat. TLN


sillufromIV

Soovitatud postitused

Pakun klassikalist rullika eelkäijat.

 

Osa infost siin: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1326477&rhash=fb41

 

Auto on tehasest välja sõitnud 1979.a (WIN-i järgi), esmane registreerimine aga 1983. Eestis alates 1994.a, omanikuks 1938.a sündunud taat, kes eelmisel aastal manalateed läks. Sain selle auto endale peale pärandipaberite kordaajamist eelmise aasta oktoobris. Enne seda olevat masin vähemalt 4 aastat kuivas kuuris seisnud. Läbisin ilma igasuguse remondita TÜV, sõitsin enne lund umbes 400 km ja siiani seisab masin kuivas garaažis.

 

Vahetasin pisut kulunud juhiistme seljatoe ja komplekteerisin kabiini mõne pisiasjaga. Nüüd on pill vast 100% komplektne, viimase pisiasjani, kaasaarvatud tööriistad, tungraud, kasutusjuhendid, teeninduste asukohad euroopas, tagavaratas (rehvil vist tootmisaasta 1977, kasutamata rehv originaalveljel). Sisu (tumesinine) on terve, kulumata, kõik kangid töötavad, lagi terve ja puhas. Armatuuril paar väiksemat pragu. Vahetasin (jootsin) kõik armatuuri ja keskkonsooli valgustuse tuled. Optika nagu uus, kroom väga hea. Põlled sirged ja pole paksuks pahteldatud. Kui teaks, kust m20 ploki numbrit otsida, kontrolliks üle, kas on ka tehases paigaldatud mootor veel peal. Automaatkast töötab laitmatult.

 

Käivitub iga ilmaga. Soojenedes kipuvad tühikäigupöörded 2000 kanti jääma, karpa vajab spetsi kätt. Ise kruttima ei kipu, kuni sõidab. Vahetasin süüteküünlad. Pagassis on lohakalt lapitud sisemised rattakoopad (tüüpkoht e21-l), juhi jalgealust on lapitud. Karbid on sirged. Luugid korras.

 

Elektriline kroompeegel, roolivõimendi (harvaesinev e21-l), ilmselt tehases paigaldatud ajastukohane Blaupunkt raadio (mängib FM-i), originaalne teleskoopantenn juhiukse ja esitiiva vahel.

 

Ostsin ajastukohased 7x15" ET 12 kärgveljed koos rehvidega. Ette aga 185/65 rehviga ei sobi, käib vastu põlle, rooli pöörates. Madalama profiiliga rehviga sobiksid. Praegu ees 13" plekkveljed, kärjed kaasa.

 

Küsimused palun P.S.

Muudetud , muutis sillufromIV
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 kuud hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus