Hüppa postitusse

K: Kellelgil huvi Bmw Muuseumi jne reisida ?


m20b20

Soovitatud postitused

Kuna endal keerleb peas väike reisi mõte enda Bmw`ga koos perega, siis mõtlesin ehk leidub siit mõni huviline lisaks. Seltsis segasem. Hetkel on lahtine kuupäev ja kindel marsruut.

Siit teemast saab lugeda kuidas aastaid tagasi EBK liikmed trippisid http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=8&t=55155&sid=79d947049b7d78e565179c803a77d40f

 

Enda idee oleks külastada Bmw muuseumi, Bmw welti, käia alpides, Europark`is ja mõnes suuremas veepargis-loomaaias. Võimalik, siis sihiks mõnda Bmw`de kokkutulekut ka ehk :)

 

Teede kvaliteeti on vaja karta kuni Riiani. Salaspilsist( Riia külje all) läbi saab siis edasi on kõvasti parem kui meil siin :)

 

Andke ettepanekutel ja sooviavaldustel tulla :)

 

Edit: Airi pahandas kirjavigade pärast. Parandasin ära.

Muudetud , muutis m20b20
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

endalgi sellise reisi mõte peas olnud ja tahtsin see suvi ära käia lisaks siis ka nümburgil käia sõitmas. soovitan kaasa võtta diagnosti ja ka väikse tööriista kohvri :D e30 siiski üle 20 aasta vana juba. kui vaja siis ka kütusepumba ja mõne vända anduri (need on minu reisidel kõige tüütumad rikked olnud).

grupi sõitjat minust vaevalt on aga kui satub samale ajale sattuma siis võin ka veidi aega samas grupis liigelda

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 1 aasta hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus