Hüppa postitusse
  • 0

Probleem soojalt käivitades


touring

Küsimus

1.8i 83kw 1991

 

Külmalt läheb käima ilusti, soojaks läheb ilusti. Soojalt sõidab ilusti ja ei puterda. Probleem algab kui soe mootor seisma jätta ja siis uuesti käivitada. Käivitamine on kuidas kunagi. Vahel esimese käitusega ei lähe, teisega läheb poolest pöördest. Vahel läheb esimese korraga. Siis tühikäigul väga ei tööta kui gaasi peal ei hoia. Kerge gaas elimineerib puterdamise ja vahele jätmised. Kui sõita natuke aega, siis kaob probleem. Madalatel pööretel kohapealt ära minnes jätab samuti vahele. Kõrgetel pööretel pole midagi, pöördesse läheb ilusti.

 

On kellelgil kogemusi ?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 4 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Tilkuvad pihustid, survet mitte hoidev kütuseregulaator, surema hakkav kütusepump, villast panevad andurid (jahutusvedeliku temp!), ebatihedad klapid. Mõned märksõnad :)

 

Isiklikult teeks/laseks teha kütusesurve testi külmalt/soojalt (töötava mootoriga) ja võrdleks neid omavahel. Erinevusi ei tohiks olla. Samuti jälgida kütusesurve muutust kui soe mootor seisma jätta. Kui surve kiirelt alla kukub siis tuleb selle põhjus välja selgitada.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus